Greatstore Klubska mizica iz trdnega predelanega lesa bela oblika soda

Greatstore Klubska mizica iz trdnega predelanega lesa bela oblika soda

Številka: 100065360492
Partnerska prodaja Odprodaja
Ta edinstvena, industrijska klubska mizica iz lesa bo predstavljala brezčasen dodatek za vaš dom. Edinstvena osnova v obliki soda daje mizici industrijski pridih. Mizica za ob kavč ima površino iz trdnega lesa, ki je popolna za odlaganje kozarcev, vaz, sadja ali okraskov, skriti prostor za shranjeva Celoten opis
179,24 €
Vključno z DDV
169 €
Partner: Greatstore

Partnerska zaloga 5+ artikli

4.11. predvidena dostava na dom
 

Številka: 100065360492

Predstavitev

Ta edinstvena, industrijska klubska mizica iz lesa bo predstavljala brezčasen dodatek za vaš dom. Edinstvena osnova v obliki soda daje mizici industrijski pridih.

Mizica za ob kavč ima površino iz trdnega lesa, ki je popolna za odlaganje kozarcev, vaz, sadja ali okraskov, skriti prostor za shranjevanje pod površino mizice pa zagotavlja dodaten prostor za različne stvari.

Površina mizice je izdelana iz trdnega predelanega lesa, zato je vsaka mizica edinstvena in malo drugačna od ostalih, poleg tega pa ima značilnosti različnih vrst lesa, kot so tikovina, akacijev les, mangov les itd. Predelan les je trden, stabilen, trpežen in čudovit. Klubska mizica je prestala napreden proces brušenja, barvanja in lakiranja. Sprostite se in uživajte v druženju z družino in prijatelji okrog te edinstvene klubske mizice!

Opomba: Izdelek je že sestavljen; ni ga potrebno sestaviti. Barve površine mizice se lahko od kosa do kosa razlikujejo, zato je vsaka naša klubska mizica edinstvena; dostava je naključna.

  • Material površine mizice: Trden predelan les (brušen, barvan, lakiran)
  • Material osnove: Jeklo s prašnim premazom (bele barve)
  • Dimenzije: 60 × 40 cm (premer x V)
  • S skritim prostorom za shranjevanje pod površino mizice
  • Montaža ni potrebna