Greatstore Klubska mizica 100x60x35 cm trden predelan les

Greatstore Klubska mizica 100x60x35 cm trden predelan les

Številka: 100065378060
Partnerska prodaja Odprodaja
Ta lesena klubska mizica je stilska in tudi praktična. Lahko se uporablja kot jedilna miza ali pa kot pisarniška miza. Zaradi razkošnega dizajna bo ta odstavna mizica prava atrakcija vsakega prostora. Ta posebna miza je izdelana iz trdnega predelanega lesa in jekla s prašnim premazom, zato je precej Celoten opis
146,41 €
Vključno z DDV
137,10 €
Partner: Greatstore

Partnerska zaloga 5+ artikli

27.10. predvidena dostava na dom
 

Številka: 100065378060

Predstavitev

Ta lesena klubska mizica je stilska in tudi praktična. Lahko se uporablja kot jedilna miza ali pa kot pisarniška miza. Zaradi razkošnega dizajna bo ta odstavna mizica prava atrakcija vsakega prostora.

Ta posebna miza je izdelana iz trdnega predelanega lesa in jekla s prašnim premazom, zato je precej trdna in trpežna. Pohištvo iz predelanega lesa ima značilnosti različnih vrst lesa, kot so tikovina, mangov les in akacijev les. To pomeni, da predelan les ohranja karakteristike teh različnih vrst lesa. Predelan les je že staran, izpostavljen vremenskim vplivom in sušen, zato se ne bo skrčil ali ukrivil. Vsak korak v postopku izdelave je izveden z izjemno previdnostjo, ne glede na to ali gre za brušenje, barvanje ali lakiranje. Ročna izdelava in lepi vzorci lesa zagotavljajo, da je vsak kos pohištva svojevrsten in malo drugačen od ostalih. Sestavljanje je preprosto.

Pomembna opomba: Vzorci lesa in barve se od kosa do kosa razlikujejo, zato je vsaka naša klubska mizica edinstvena; dostava je naključna.

  • Material: Trden predelan les in jeklen okvir s prašnim premazom
  • Dimenzije: 100 × 60 × 35 cm (D x Š x V)
  • V celoti ročno izdelano
  • Brušeno, barvano in lakirano