Dettol komplet avtomatskega dozirnika z milom Kids Adventurer, 250 ml, Aloe Vera

Ocena: 4,6 71 ocen Znamka: Dettol Naša številka: 1087659

Dettol komplet avtomatskega dozirnika z milom Kids Adventurer, 250 ml, Aloe Vera

Komplet avtomatskega dozirnika za milo Kids Adventurer vsebuje dozo za milo, ki deluje na senzor, milo z vonjem Aloe Vere, dva paketa dekorativnih nalepk in 3 AA baterije. Samodejno zazna prisotnost rok in avtomatsko sprosti optimalno količino mila. Ponuja 250 ml prostornine. Celoten opis

9.3
4.6 71

13,69 €
9,30 €
-32%

Naša številka: 1087659

Predstavitev

Opis artikla

Naredite higieno zabavno

Dettol otroški komplet avtomatskega dozirnika Kids Adventurer s tekočim milom je zasnovan v skladu z najvišjimi higienskimi zahtevami, saj deluje preko vgrajenega senzorja, ki omogoča uporabo brez dotika. Senzor samodejno zazna prisotnost dlani in avtomatsko sprosti optimalno količino mila, brez da bi se doze dotaknili.

Dozirniku je priloženo tekoče milo, z vonjem Aloe Vere, ki je vakuumsko pakirano in zagotavlja do 98% porabe vsebine (mila). Ponuja 250 ml prostornine. Namenjen je za milo, lahko pa se uporablja tudi za dezinfekcijska sredstva, losjone in detergente oz. za vse proizvode, ki ne vsebujejo abrazivov in alkohola.

OPOZORILO!: Izogibajte se stiku z očmi. V primeru stika z očmi takoj izpirati z obilo vode. Pri zaužitju takoj poiskati zdravniško pomoč in pokazati embalažo ali etiketo.

Vsebina paketa:

  • avtomatski dozirnik
  • polnilo tekočega mila z vonjem Aloe Vere
  • 2 x paket dekorativnih nalepk (za dečke in deklice)
  • 3 x AA baterija

Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%

Tip kozmetike milo
Prostornina 250 ml