PRETTY LOVE Masturbator Ozzy

PRETTY LOVE Masturbator Ozzy

Številka: 100054040851
Partnerska prodaja
Ozzy je avtomatski masturbator priznane znamke Pretty Love, ki vam bo pričaral edinstvene užitke, povsem približane resničnim spolnim odnosom. Ozzy vas pričaka s popolno repliko ženske vagine za popolno in nepozabno stimulacijo vse do vrhunca. Celoten opis
53,90 €
Vključno z DDV
Partner: Gtocka

Partnerska zaloga zadnji kos

23.6. - 24.6. predvidena dostava na dom
 

Številka: 100054040851

Predstavitev

Ozzy je avtomatski masturbator priznane znamke Pretty Love, ki vam bo pričaral edinstvene užitke, povsem približane resničnim spolnim odnosom. Ozzy vas pričaka s popolno repliko ženske vagine, v notranjosti pa je popolnoma prekrit z različnimi strukturiranimi vzorci, ki bodo lepo objeli vaš penis in vam nudili popolno in nepozabno stimulacijo vse do vrhunca.

Ozzy z vgrajenim motorčkom poskrbi za avtomatsko potiskanje in tako ustvari edinstveno izkušnjo v treh stopnjah hitrosti, ki jih enostavno nastavljate z gumbi na ohišju. Vložek je izdelan iz mehkega in na otip prijetnega TPE materiala, ohišje pa je iz ABS plastike. Ohišje je oblikovano za popolno prileganje in enostavno uporabo, nameščeni gumbi pa omogočajo hitro upravljanje tudi med samo uporabo. Za delovanje uporablja 3 baterije velikosti AAA.

Avtomatsko delovanje:

Ozzy ponuja 3 različne hitrosti avtomatskega potiskanja, ki odlično simulirajo resnične spolne odnose. Nastavitev hitrosti boste enostavno upravljali le z uporabo gumbov na ohišju in uživali v brezskrbni stimulaciji.

Podrobnosti:

  • realistični izgled
  • strukturirana notranjost
  • avtomatsko potiskanje
  • baterijsko napajanje
  • 3 intenzivnosti delovanja
  • kvalitetna izdelava