PRETTY LOVE Masturbator Aby

PRETTY LOVE Masturbator Aby

Številka: 100054038230
Partnerska prodaja
Uživate v analnem seksu? Potem je Aby masturbator izdelan za vas! Aby je avtomatski analni masturbator priznane znamke Pretty Love, ki vam bo pričaral edinstvene užitke, povsem približane resničnim analnim spolnim odnosom. Celoten opis
54,90 €
Vključno z DDV
Partner: Gtocka

Partnerska zaloga zadnji kos

24.6. - 25.6. predvidena dostava na dom
 

Številka: 100054038230

Predstavitev

Uživate v analnem seksu? Potem je Aby masturbator izdelan za vas!

Aby je avtomatski analni masturbator priznane znamke Pretty Love, ki vam bo pričaral edinstvene užitke, povsem približane resničnim analnim spolnim odnosom. Aby vas zunaj pričaka s popolno repliko zadnjice, v notranjosti pa je popolnoma prekrit z rebri, ki bodo lepo objeli vaš penis in vam nudili popolno in nepozabno stimulacijo vse do vrhunca.

Aby z vgrajenim motorčkom poskrbi za avtomatsko potiskanje in tako ustvari edinstveno izkušnjo v treh stopnjah hitrosti, ki jih enostavno nastavljate z gumbi na ohišju. Vložek je izdelan iz mehkega in na otip prijetnega TPE materiala, ohišje pa je iz ABS plastike. Ohišje je oblikovano za popolno prileganje in enostavno uporabo, nameščeni gumbi pa omogočajo hitro upravljanje tudi med samo uporabo. Za delovanje uporablja 3 baterije velikosti AAA.


Avtomatsko delovanje:

Aby ponuja 3 različne hitrosti avtomatskega potiskanja, ki odlično simulirajo analne spolne odnose. Nastavitev hitrosti boste enostavno upravljali le z uporabo gumbov na ohišju in uživali v brezskrbni stimulaciji.

Podrobnosti:

  • realistični izgled
  • strukturirana notranjost
  • avtomatsko potiskanje
  • baterijsko napajanje
  • 3 intenzivnosti delovanja
  • kvalitetna izdelava