Jednorázové masky ( Gold Collagen Crystal Mask) 1 str

Znamka: Jednorázové masky Naša številka: 100020024648

Partnerska prodaja

Jednorázové masky ( Gold Collagen Crystal Mask) 1 str

Maska, ki vsebuje zlato in kolagen. Z najsodobnejšo tehnologijo snovi, ki se kondenzirajo v maski, takoj ko se nanesejo na obraz pod vplivom telesne toplote, prodrejo v globino povrhnjice. Maska je udobna za uporabo, nelepljiva in blizu kože. Uravnava vlažnost kože, gladi gube in posvetljuje. Celoten opis

2.8

3,40 € Vključno z DDV
2,80 €
-17%

Naša številka: 100020024648

Predstavitev

Opis artikla

Maska, ki vsebuje zlato in kolagen. Z najsodobnejšo tehnologijo snovi, ki se kondenzirajo v maski, takoj ko se nanesejo na obraz pod vplivom telesne toplote, prodrejo v globino povrhnjice. Maska je udobna za uporabo, nelepljiva in blizu kože. Uravnava vlažnost kože, gladi gube in posvetljuje. Ima sproščujoč učinek.

Učinki:

  • občutek svežine, mehkobe in elastičnosti,
  • dolgoročna regulacija vlage in nukleacije kože,
  • izločanje odvečnega melanina,
  • izboljšanje mikrocirkulacije,
  • prehrana kože,
  • za preprečevanje gub in odpravljanje obstoječih gub.
Kako uporabljati: Zlato masko nanesite na čisto in suho kožo. Po 20–30 minutah izpostavljenosti odstranite masko in nežno vmešajte nesorbirane ostanke v kožo. V prvem tednu nanesite 3×, nato dvakrat na teden. Embalaža je za enkratno uporabo. Naš nasvet: Masko kolagena lahko ohladite (v hladilniku ali hladni vodi), preden jo odstranite iz embalaže ali nekaj minut segrejete v topli vodi.

Pred nanosom maske priporočamo piling .

Ponujamo tudi druge maske za enkratno uporabo istega proizvajalca.

V kolikor želite prejeti seznam sestavin za ta izdelek, vas vljudno prosimo, da nam pošljete e-sporočilo in poslali vam bomo sliko izdelka s prikazanimi sestavinami. Proizvajalci redno spreminjajo sestavine.


Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%