Lanaform Circulation Mat elektro-stimulacijska blazina za stopala

Lanaform Circulation Mat elektro-stimulacijska blazina za stopala

Številka: 2488705
Odlična cena
Elektro-stimulacijska blazina za stopala omogoča krčenje in sproščanje mišic z nebolečimi električnimi stimulacijami. Ponuja 25-minutne seje, tanko blazino, UDB kabel in torbico za shranjevanje. Celoten opis
54,90 €
Vključno z DDV
36,90 €
-32%
Dostava Mimovrste

Na zalogi v skladišču 5+ artikli

Jutri predviden osebni prevzem
Prevzemna mesta
 
28.7. predvidena dostava na dom
 

Številka: 2488705

Predstavitev

Lanaform elektro-stimulacijska blazina za stopala Circulation Mat


Elektro-stimulacija mišic kot zdravilo za boleče, utrujene in težke noge

Starost in sedeč življenjski slog lahko povzroči slabo prekrvavitev nog. Posledično se lahko pojavijo bolečine in otečena stopala. V kolikor želimo ohraniti aktiven življenjski slog je pomembno, da negujemo naša stopala in noge in jim namenimo masažo, ki bo sprostila mišice in jih pripravila na nove aktivnosti.

Elektro-stimulacija mišic (EMS) je preizkušena metoda na športnem in medicinskem področju, ki deluje na podlagi krčenja in sproščanja mišic z nebolečimi električnimi stimulacijami. Krepitev mišic nog nam pomaga obvladati utrujene, otekle in boleče noge. Pri tem nam pomaga mišična črpalka. Ko se mišice krčijo, te pritiskajo na stene ven in pomagajo potiskati venozno kri proti srcu. Bolj ko skrbimo, da so mišice nog aktivne, čvrste, več ko se gibljemo, delamo vaje za krepitev mišic nog, boljši bo lahko tudi venski pretok krvi. Posledično pa je lahko manj težav tudi z oteklinami, bolečinami in utrujenostjo nog.

Lanaform elektro-stimulacijska blazina za stopala Circulation Mat

Zagotavljanje masaže nog nikoli ni bilo lažje

Ljudem, ki imajo težave z venami se priporoča vsaj enourna aktivnost na dan. V kolikor zaradi časovne stiske nimate časa za ustrezno telesno aktivnost ali imate določene gibalne omejitve, zaradi poškodb, debelosti, starosti ali bolezni, je elektro-stimulator zelo priročen in enostaven pripomoček. Uporabite ga lahko v domačem naslonjaču ali na delovnem mestu v pisarni. Učinke je mogoče občutiti že od prve uporabe.


Circulation Mat vam omogoča 25-minutne seje, ki jih je treba izvajati vsak dan. Blazina za masiranje je tanke oblike in jo je s pomočjo priložene torbice možno enostavno vzeti s seboj na pot. Baterijo se lahko napolni tudi s pomočjo USB kabla.

Otekle noge in stopala bodo s pripomočkom Circulation Mat stvar preteklosti.


Tehnične podrobnosti

2 programa masaže/po 25 minut
15 intenzivnosti
Daljinec
Polnjenje preko USB-ja
Priložena torbica za shranjevanje
Nedrseča površina
Dimenzije: 31 × 31 × 0,5 cm
Teža: 100 g

Garancija: 2 leti