Beauty Relax Estetska naprava za oblikovanje problematičnih področij Celluform Lite BR-1220L

Beauty Relax Estetska naprava za oblikovanje problematičnih področij Celluform Lite BR-1220L

Številka: 100019860985
Partnerska prodaja
Beauty Relax Celluform Lite je bil oblikovan na podlagi resničnih rezultatov in izkušenj iz strokovnih estetskih študij. Ultra kavitacija, radijska frekvenca in rdeča svetloba so med najpogosteje uporabljenimi tehnologijami za oblikovanje telesa. Celoten opis
130,10 €
Vključno z DDV
Partner: Vivantis

Partnerska zaloga 4 artikli

23.8. - 24.8. predvidena dostava na dom
 

Artikli partnerja Vivantis

Za prodajo odgovarja mimovrste=), vključno z morebitnimi reklamacijami ali vračili artiklov.
Partner pošlje artikle v ločeni pošiljki.
Način in ceno dostave določi partner.
Številka: 100019860985

Predstavitev

Beauty Relax Celluform Lite je bil oblikovan na podlagi resničnih rezultatov in izkušenj iz strokovnih estetskih študij. Ultra kavitacija, radijska frekvenca in rdeča svetloba so med najpogosteje uporabljenimi tehnologijami za oblikovanje telesa. Beauty Relax Celluform Lite vam bo korak za korakom pomagal doseči želene rezultate. Doma se lahko osredotočite neposredno na problematična področja. Naprava ustreza najstrožjim evropskim standardom. Uporaba je popolnoma varna, neboleča in neinvazivna.

Na prvem mestu je visok standard varnosti

Beauty Relax Celluform Lite ima neinvazivne tehnologije. V praksi to pomeni, da noben trden predmet fizično ne prodre pod površino kože. Kljub temu je uporaba v skladu z navodili v navodilih za uporabo popolnoma varna. Naprava ustreza vsem standardom, ki so nameščeni na napravah podobnega tipa. Varnost in skrb za uporabo ob ohranjanju visoke učinkovitosti uporabe.

Osnovne lastnosti naprave Beauty Relax Celluform Lite .

ULTRAZVUČNI valovi

Aplikacijska glava ustvarja visokofrekvenčne ultrazvočne valove, ki prodrejo v podkožje s frekvenco 300.000 nihanj na sekundo

. Tkiva nato absorbirajo tako nastalo energijo. Celovitost maščobne celice se poruši in maščoba se sprosti. Sproščena maščoba se razgradi na glicerol in proste maščobne kisline. Glicerol služi kot vir energije, medtem ko se maščobne kisline prenašajo v jetra, kjer se iz hrane predelajo kot normalne maščobne kisline in se na naraven način izločijo iz telesa.. Odstranjena maščoba se ne vrne v tkivo. Ultra kavitacija je neboleča, neinvazivna, nežna, učinkovita in najpomembnejša trajna metoda za zmanjšanje maščobe na najbolj problematičnih področjih.

RADIO FREKVENCA

Radiofrekvenca je ena najpogosteje uporabljenih tehnologij na področju neinvazivne estetske medicine. Aplikacijska glava ustvarja radijske frekvence. Radiofrekvenčni valovi imajo zelo specifično frekvenco in moč. Vrednosti so optimizirane, da povzročijo toplotni gradient na opredeljenem območju, kar pomembno vpliva na procese v plasti dermisa.. Tako pridobljena energija aktivira preoblikovanje kolagenskih in elastičnih vlaken ter elastina. Radiofrekvenca ima odlično sposobnost prodiranja skozi zgornjo plast kože (povrhnjico) v plast dermisa, kjer se nahajajo kolagena in elastična vlakna.

Zdravljenje je prihranek časa, popolnoma varno brez neprijetnih občutkov.

RDEČA LUČ

Svetloba lahko vstopi v celico neinvazivno in neboleče

. Svetloba aktivira fotoreceptorje v celicah. Fototerapija ne povzroča stranskih učinkov ali poškodb telesa.

Zaradi svojih pozitivnih učinkov je pridobil popularnost ne le na področju dermatologije, ampak tudi na področju kozmetične nege kože.

Rdeča luč 625nm

 • podpira naravno proizvodnjo kolagena
 • povečanje učinkovitosti absorpcije aktivnih snovi kozmetičnih izdelkov
 • izboljšanje krvnega obtoka v podkožju
 • preprečuje nastanek pigmenta
Obstajajo 4 načini s posebnimi učinki Radiofrekvenca + rdeča luč 625nm Radiofrekvenca + ultrazvočna kavitacija Ultra zvočna kavitacija + rdeča luč 625nm Ultra zvočna kavitacija + radijska frekvenca + rdeča luč 625nm

Enostavna nastavitev prek nadzorne plošče
Vse funkcije lahko preprosto nastavite z nadzorno ploščo. Naprava nima zaslona. Kljub temu so vsi nastavitveni parametri označeni z barvnimi LED. Zelo hitro se boste naučili, kako napravo nastaviti.

Praktična ergonomska oblika naprave
Naprave za oblikovanje estetskega telesa temeljijo na zamisli o uporabi naprave sami in v udobju vašega doma. Velikost in oblika Beauty Relax Celluform Lite sta v tem pogledu iznajdljiva. Nadzorna plošča in glava sta povezani z ozkim profilom. To vam omogoča, da napravo držite z vseh strani. Tako se enostavno osredotočite na težko dostopna območja, spodnjo stran stegen ali teleta.

Hitro polnjenje baterije z napajalnikom
Beauty Relax Celluform Lite ima vgrajeno polnilno litij-ionsko baterijo s kapaciteto 800 mAh. Nobeni kabli ne bodo motili vaše uporabe. Hitro polnjenje je omogočeno z napajalnikom, ki je priložen paketu.

Kaj pričakovati

 • 3 inovativne tehnologije, ki delujejo v 4 različnih načinih
 • Bolje dosegljivi rezultati v primerjavi z napravami podobne narave
 • Brezčasen ergonomski dizajn olajša zdravljenje vseh problematičnih delov telesa
 • Popolnoma neinvazivna narava zdravljenja
 • Ne povzroča nelagodja
 • Neboleč in popolnoma varen za uporabo
 • Prihranek časa
 • Brez stranskih učinkov

Technic parametri

 • Ultrazvočna frekvenca: 300.000 nihanj / sekundo
 • Rdeča svetloba z valovno dolžino 625 nm
 • Časovnik
 • Delovni tok: 0,4A
 • Polnilna napetost: 10,5V
 • Moč: 4,2 W
 • Dimenzije: 11,4 × 10 × 9 cm
 • Teža: 259 g

Kako uporabiti:Uporabite za vsako vrsto znakov

Uporaba Beauty Relax Celluform Lite je primerna za vse vrste likov. Pro muže in ženske. Ne glede na nagnjenost k večji količini shranjevanja maščob v katerem koli delu. Izjema so osebe, ki jih zajema katero od stanj, navedenih na seznamu kontraindikacij – rak, epilepsija, diabetes, virusne bolezni. V primeru visoke vročine. Huda bolezen ledvic ali jeter. Visok holesterol. Kožna bolezen. Sindrom utrujenosti. Srčne bolezni, srčni spodbujevalnik, hipertenzija. Kovinski vsadki v telesu. Vaskularne motnje ali ateroskleroza. Nosečnost. Menstruacija. Ljudje, ki jemljejo antikoagulante. Bolniki, ki so bili operirani po presaditvi. Osebe, ki potrebujejo stalen nadzor, lahko napravo uporabljajo le po posvetovanju z zdravnikom.

Uporaba je vedno povezana z vsaj čistim prevodnim gelom. Kontaktni gel, tako imenovani SONOGEL, lahko kupite v kateri koli trgovini z medicinsko opremo (lahko ga kupite tudi v lekarni). Gel je zelo pomemben za uporabo aparata. Ustvari potrebno vezno plast med aplikatorjem in kožo. Narejen je na vodni osnovi. Ne more poškodovati glave za nanašanje. Uporaba kontaktnega gela je bistvena. Ultra valove in radijske frekvence bolje pritrdimo na kožo. Ne uporabljajte nobene druge kozmetike.

Uporabljajte v skladu s priloženimi navodili.Naš nasvet:Gladka koža za boljše rezultate

Med redno uporabo priporočamo, da je koža gladka. Naprave ne uporabljajte takoj po britju. Gladka koža omogoča enostavno premikanje glave. Poleg tega bi dlake ustvarile nezaželeno oviro za delovanje ultrazvočnih valov in radijskih frekvenc.Pakiranje:Beauty Relax BR-1220L Celluform Lite

220V polnilni adapter

Navodila za uporabo