Beauty Relax Naprava za masažo oblikovanja telesa Celluform Smart

Beauty Relax Naprava za masažo oblikovanja telesa Celluform Smart

Številka: 100054012690
Partnerska prodaja
Celluform Smart je masažna naprava, ki uporablja tehnologijo, primerljivo z velikimi napravami v estetskih studiih. Glavna naloga modela Celluform Smart je ciljno oblikovanje telesa s poudarkom na zmanjšanju podkožne maščobe. Celoten opis
103,40 €
Vključno z DDV
Partner: Vivantis

Partnerska zaloga 3 artikli

11.7. - 12.7. predvidena dostava na dom
 

Artikli partnerja Vivantis

Za prodajo odgovarja mimovrste=), vključno z morebitnimi reklamacijami ali vračili artiklov.
Partner pošlje artikle v ločeni pošiljki.
Način in ceno dostave določi partner.
Številka: 100054012690

Predstavitev

Celluform Smart je masažna naprava, ki uporablja tehnologijo, primerljivo z velikimi napravami v estetskih studiih. Glavna naloga modela Celluform Smart je ciljno oblikovanje telesa s poudarkom na zmanjšanju podkožne maščobe. Zahvaljujoč večnamenski aplikacijski glavi deluje na maščobno tkivo z ultrazvokom, radiofrekvencami, električnimi mikro impulzi EMS, fotonsko svetlobo in vibracijami. Ergonomska oblika naprave olajša obdelavo izbranih delov telesa. Uporabite profesionalno tehnologijo v udobju svojega doma.

Beauty Relax Celluform Smart tehnologija:

1.. Ultra zvok
2.. Radio frekvenca
3.. EMS električni mikro impulz
4.. Fotonska svetloba – rdeča in modra svetloba
5.. Vibracije

1.. Ultra zvočna kavitacija
Glava aplikacije ustvarja visokofrekvenčne ultrazvočne valove, ki prodirajo v podkožje s frekvenco 500.000 nihanj na sekundo. Tkiva nato absorbirajo tako ustvarjeno energijo. Motnja maščobne celice se poruši in maščoba se sprosti. Sproščena maščoba se razgradi na glicerol in proste maščobne kisline. Glicerol služi kot vir energije, medtem ko se maščobne kisline prenašajo v jetra, kjer se kot običajne maščobne kisline predelajo iz hrane in na naraven način izločijo iz telesa.. Odstranjena maščoba se ne vrne v tkivo. Ultra zvočna kavitacija je neboleča, neinvazivna, nežna, učinkovita in najpomembnejša trajna metoda za zmanjšanje maščobe na najbolj problematičnih področjih.

2.

. Radio frekvenca
Ko aplikator nanese na tretirano območje, sprosti energijo z zelo specifično močjo in frekvenco. Radiofrekvenčni valovi so optimizirani tako, da povzročajo toplotni gradient, ki bistveno vpliva na procese v plasti dermisa. Dobavljena energija aktivira preoblikovanje kolagenskih vlaken in elastina. Ciljanje celo v krajih z bolj izrazitim sloj maščobe in naknadno vzbujanje metabolnih procesih največja možna energija ima pomemben vpliv na zelo učinkovito glajenje viseča in deformiranih konture.

3.. EMS električni mikro impulz
Beauty Relax Celluform Smart oddaja nežne električne impulze ob stiku s kožo, ki prodrejo skozi zgornji del kože neposredno v mišice. Moč in frekvenca električnih impulzov sta posebej prilagojena, da omogočata učinkovito, a nebolečo nego obraza. Mišice se krčijo in jih tako krepijo. Kolagena in elastična vlakna se mehansko stimulirajo. Izboljšali boste teksturo kože, njen tonus in povečali elastičnost. Zavira celulit. Pleť ima pomlajen in sijoč videz. Vse to neinvazivno in brez neprijetnih občutkov.

4.. Fotonska svetloba – rdeča in modra svetloba
rdeča luč
Podpira naravno proizvodnjo kolagena
Izboljšanje krvnega obtoka v podkožju
Preprečuje nastanek pigmenta

Modra svetloba
Aktivira porfirine
Kemična reakcija, ki uničuje škodljive bakterije
Antibakterijski in protivnetni učinek

5.

. Vibracijska masaža
Poleg tega ima glava za nanašanje funkcijo vibrirajoče mehanske masaže. Izboljša krvni obtok, vitalnost celic in podpira limfni sistem. Vibracije mehansko vibrirajo trdno maščobno tkivo. Proces razgradnje maščobe je tako večkrat učinkovitejši. Pleť je bolj prožna in gladka na dotik.

Technic parametri:

Frekvenca ultrazvoka: 500.000 nihanj / sekundo
Rdeča svetloba z valovno dolžino 625nm
Modra svetloba z valovno dolžino 465nm
Časovnik
Kapaciteta baterije: 1000mAh 7,4V
Napajanje: kabel USB (priložen)
Delovna napetost: 5V
Obratovalni tok: 1A
Moč: 8W
Mere: 8,4 × 4 x4 cm
Teža: 250 g

Lastnosti:

  • vibrator,
  • za oblikovanje telesa,
  • zmanjšuje podkožno maščobo,
  • podpira naravno proizvodnjo kolagena,
  • izboljšanje krvnega obtoka v podkožju,
  • učvrsti in izklopi kožo,
  • podpira limfni sistem,
  • ima ergonomsko obliko,
  • neboleč in popolnoma varen za uporabo.
Kako uporabiti:Uporabljajte v skladu z navodili.