Beautylushh Profesionalni brusilni aparat za nohte (za manikuro in pedikuro) - gold z LCD zaslonom

Beautylushh Profesionalni brusilni aparat za nohte (za manikuro in pedikuro) - gold z LCD zaslonom

Številka: 100057065186
Partnerska prodaja
Profesionalni brusilni aparat za manikuro in pedikuro black z LCD zaslonom Celoten opis
85,99 €
Vključno z DDV
75,99 €
Partner: S-nails

Partnerska zaloga 4 artikli

24.9. - 25.9. predvidena dostava na dom
 

Številka: 100057065186

Predstavitev

IZBERITE ELEKTRIČNI BRUSILNI STROJ Z LCD ZASLONOM! 

NAJVIŠJA KAKOVOST - ustreza evropskim standardom;, v proizvodnji so bili uporabljeni visokokakovostni sestavni deli, ki zagotavljajo dolgoletno delo z napravo. V kompletu so poleg električnega brusilnega aparata in glave še: nožni pedal, ki bo omogočal priročno upravljanje, silikonsko stojalo, ki vam omogoča, da med delovanjem odložite glavo in ročaj, ki ga lahko pritrdite na desno oz. levo, odvisno od vaših želja – omogočilo vam bo, da glavo po končani uporabi postavite nazaj. Brusilni aparat in nožni pedal spodaj imata nedrseče blazinice, ki dodatno ščitijo pred zdrsi. Na celoten komplet so bili priloženi tudi štirje kompleti brusilnih nastavkov. V zgornjem delu brusilnega aparata je 6 lukenj, ki vam omogočajo, da pospravite npr. najpogosteje uporabljene nastavke. Za brusilni aparat je značilno tiho in nemoteno delovanje.

ČAS IZPOLNJEVANJA MENIKURE / PEDIKURE - z brusilnim aparatom se čas za dokončanje manikure / pedikure skrajša do polovice! Ni vam treba namočiti rok / nog v acetonu ali piliti z navadno pilico, ki lahko po nekaj mesecih negativno vpliva na sklepe. Samo uporabite profesionalni brusilni aparat in uporabite pravi nastavek, zato vaše nohtne plošče ne bodo oslabele zaradi acetona ali pretiranega piljenja. Ročaj se popolnoma prilega roki, ne vibrira, kar preprečuje utrujenost po daljši uporabi, močno vpliva tudi na kakovost dela.

2 NAČINA - naprava ima možnost nadzora pedala in baze – samo s stikalom izberite enega od načinov (roka / noga). Krmiljenje pedala je sestavljeno iz vklopa in izklopa brusilnega aparata s predhodno nastavljenimi vrtljaji. Aparat ima tudi ključavnico TWIST – LOCK, je najvarnejši in najhitrejši način menjave nastavkov. Če ga želite spremeniti, ga obrnite do konca v levo, po namestitvi novega nastavka aparat obrnite v desno.

4 KOMPLETI ZA BRUŠENJE- V kompletu je komplet 36 diamantnih rezalnikov – kot nalašč za odstranjevanje hibridnega laka, gela ali akrila, za odstranjevanje obnohtne kožice in brušenje nohtov, čiščenje nohtov od spodaj itd. 12 rezalnikov kamna – uporabljajo se za mazanje nohtov, piljenje, obdelavo kožice, krajšanje nohtov, brušenje in glajenje kože. 12 rezalcev iz klobučevine – s pomočjo teh rezalnikov boste polirali tako naravne kot umetne nohtne plošče. Potrebni so za izvedbo profesionalne manikure in pedikure. Rezalnik iz klobučevine bo nohtni plošči dal učinek stekla. Poleg tega je v kompletu vključenih 166 pokrovčkov, ki zagotavljajo 100% higieno med tretmaji.

Podatkovni list

Barva: Zlata

Dolžina napajalnega kabla: 100cm

Moč brusilnika: 35W

Najvišja hitrost: 35,000/Min

Možnost spremembe smeri vrtenja: Da

Zaščita pred pregrevanjem: Da

Teža: 593g

Garancija: 1 leto