Diva & Nice Datoteka za pedikuro 2v1

Diva & Nice Datoteka za pedikuro 2v1

Številka: 100053228116
Partnerska prodaja Novo
Keramična plovec in kovinska datoteka v enem, keramični del se uporablja na rahlo strjeni in predhodno obdelani koži, kovinski del se uporablja na majhnih strjenih površinah, ki zahtevajo nego. Celoten opis
3,90 €
Partner: Vivantis

Partnerska zaloga zadnji kos

17.5. - 18.5. predvidena dostava na dom
 

Številka: 100053228116

Predstavitev

Keramična plovec in kovinska datoteka v enem, keramični del se uporablja na rahlo strjeni in predhodno obdelani koži, kovinski del se uporablja na majhnih strjenih površinah, ki zahtevajo nego.

Lastnosti:

  • keramična plovec,
  • s kovinsko datoteko,
  • odstraniti ostanke utrjene kože,
  • obravnava težko dostopna območja.
Kako uporabiti:Umijte in namakajte noge v topli vodi 5 do 10 minut, da se koža zmehča. Najprej s kovinsko datoteko odstranite strjeno žuljasto kožo. Nato s plavčkom nežno odstranite ostanke utrjene kože in splošno mehčanje kože. Na koncu uporabite fino safirno datoteko, pritrjeno v ročaj. Ta datoteka je namenjena obdelavi težko dostopnih predelov in oblikovanju nohtov.Opaziti:Hraniti izven dosega otrok. Ne uporabljajte na poškodovani ali poškodovani koži.

V kolikor želite prejeti seznam sestavin za ta izdelek, vas vljudno prosimo, da nam pošljete e-sporočilo in poslali vam bomo sliko izdelka s prikazanimi sestavinami. Proizvajalci redno spreminjajo sestavine.