Beautylushh Namizni sesalec z naslonom za roke, sesalec za manikuro/pedikuro

Beautylushh Namizni sesalec z naslonom za roke, sesalec za manikuro/pedikuro

Številka: 100057057364
Partnerska prodaja
Močen sesalnik praha za manikuro/pedikuro Celoten opis
49,99 €
Vključno z DDV
45,99 €
Partner: S-nails

Razprodano

Številka: 100057057364

Predstavitev

PREPROSTO ZA UPORABO - naprava je izjemno enostavna za uporabo. Med manikuro samo položite roko nanj, preklopite stikalo in prah se pri piljenju nohtnih plošč absorbira neposredno v sesalnik. Zahvaljujoč temu vaše delovno mesto ostane udobno in čisto, gel ali hibridni lak, ki se pozneje nanese, pa ne bo kontaminiran z delci prahu pred utrjevanjem. Ohraniti čistost sesalnika je preprosto. Zahvaljujoč uporabi ekološkega usnja je dovolj le vlažen kos krpe, ki odstrani umazanijo.

3 MOČNI VENTILATORJI - ventilatorji z visoko hitrostjo so nameščeni vzdolž naprave. Omogočajo, da absorber zlahka posesa do 99 % prahu, ki nastane pri delu z pilicami ali brusilniki za nohte.

ELEGANTNI DIZAJN - bela barva, kromirani robovi in ​​eko usnje poskrbijo, da je absorber videti hkrati klasičen in eleganten. Sesalnik je tudi odlična podpora med manikuro; Ergonomska oblika in mehko polnjenje zagotavljata 100% udobje.

VREČKE VKLJUČENE - absorber prahu ima v kompletu 2 vrečki za večkratno uporabo. 1 za uporabo in drugo za nadomestno zalogo. V vrečkah se zbira prah, ki je nastal med manikuro. Vrečke je treba samo izprazniti in jih lahko ponovno uporabite – novih ni treba kupovati.

Podatkovni list

Barva: bela

Moč: 40W

Moč napajanja: 220–240V

Število ventilatorjev: 3

Dimenzije (dolžina/širina/višina): 34/28/9,5cm

Dolžina napajalnega kabla: 130 cm

Teža: 1,1 kg

Garancija: 1 leto