Beautylushh brusilnik za nego nohtov, 12 W

Beautylushh brusilnik za nego nohtov, 12 W

Številka: 3013935
Naprava za nego in brušenje nohtov vam omogoča hitro in učinkovito odstranjevanje hibridov, gela, akrila in lakiranja nohtov – tako naravnih kot umetnih. Zahvaljujoč temu kompletu bo vsaka ženska brez dodatnih finančnih stroškov in obiskov kozmetičnega salona poskrbela za videz svojih nohtov. Odlično oblikovana ergonomska oblika – popolnoma se prilega roki. Grobe blazinice na koncu stroja odlično obrišejo, natančni brusilni nastavki pa vam bodo omogočili popolno brušenje površine. Ne potrebujete acetona, samo uporabite brusilni stroj, ki znatno pospeši postopek manikire. Izdelek je namenjen za domačo uporabo. Celoten opis
30,73 €
Vključno z DDV
Dostava Mimovrste

Na zalogi v trgovini

Na voljo takoj v trgovini
Trgovine
 

Številka: 3013935

Predstavitev

Beautylushh brusilnik za nego nohtov, 12 W


Naprava za nego in brušenje nohtov vam omogoča hitro in učinkovito odstranjevanje hibridov, gela, akrila in lakiranja nohtov – tako naravnih kot umetnih. Zahvaljujoč temu kompletu bo vsaka ženska brez dodatnih finančnih stroškov in obiskov kozmetičnega salona poskrbela za videz svojih nohtov. Odlično oblikovana ergonomska oblika – popolnoma se prilega roki. Grobe blazinice na koncu stroja odlično obrišejo, natančni brusilni nastavki pa vam bodo omogočili popolno brušenje površine. Ne potrebujete acetona, samo uporabite brusilni stroj, ki znatno pospeši postopek manikire. Izdelek je namenjen za domačo uporabo.

Hitrost lahko nastavite ročno s pomočjo gumba na napravi – na zaslonu je prikazana izbrana hitrost – to močno poveča udobje pri delu, lahko nadzorujemo, s kakšno hitrostjo delamo. Naprava ima možnost krmiljenja s pedalom ali ročno – samo s stikalom izberite enega od načinov (roka / noga).

Poleg tega polirni brusilniki dajejo nohtom lep sijaj. Naprava omogoča varno in natančno odstranjevanje odmrle kože. Naprava omogoča zelo natančno graviranje poljubnih vzorcev na nohtih; vanjo se prilegajo standardni brusilniki. V kompletu je tudi silikonska blazinica, ki vam bo omogočila začasno odložitev glave, brusilni stroj pa ima ročaj, ki ga je mogoče pritrditi na desno ali levo, odvisno od vaših želja – omogočil vam bo trajno odlaganje glave po delu.

Set vključuje komplet 6-ih diamantnih brusilnikov – so kot nalašč za odstranjevanje hibridnega laka, gela ali akrila, za odstranjevanje kutikule in brušenje nohtov, čiščenje nohtov od spodaj itd. Poleg tega komplet vključuje 6 čepov, ki zagotavljajo 100-odstotno higieno med izvajanje postopkov.

 Beautylushh brusilnik za nego nohtov, 12 W

Lastnosti:

VISOKA KAKOVOST:

Ustreza evropskim standardom; v proizvodnji so bile uporabljene visoko kakovostne komponente, ki zagotavljajo dolgoletno delo z napravo. Brusilni stroj odlikuje tiho in nemoteno delovanje. Ročaj se popolnoma prilega roki, zahvaljujoč temu, da preprečuje utrujenost po daljši uporabi, pomembno vpliva tudi na kakovost opravljenega dela.

LAHKA REGULACIJA:

Stroj ima gladko regulacijo hitrosti, ki se spreminja s pomočjo gumba. Brusilnik se namesti na zelo hiter in enostaven način. Samo pritisnite srebrni gumb, vstavite brusilni nastavek, ga pritrdite in spustite gumb.

KRAJŠI ČAS MANIKURE / PEDIKURE:

Z uporabo brusilnega stroja se čas manikire / pedikure skrajša za polovico! Ne potrebujete acetona ali navadne pilice, ki lahko po nekaj mesecih negativno vpliva na sklepe. Samo uporabite brusilni stroj in vaši nohti ne bodo oslabeli zaradi acetona ali pretiranega piljenja. Brusilni stroj vam omogoča tudi hitro krajšanje podaljšanih nohtov.


Tehnične specifikacije:

Barva siva
Največja hitrost vrtenja 20.000 / min
Moč 12 W
Premer 2,35 mm – standard
Napajanje 220–240 V, 50–60 Hz
Zmožnost spreminjanja smeri vrtenja DA
Zaščita pred pregrevanjem DA
Zunanje dimenzije (d x š x v) 13,5 × 8,5 × 6 cm
Dolžina kabla 105 cm
Teža 560 g

Vključeno:

~ Brusilni stroj z napajalnim kablom
~ Glava
~ Silikonska podlaga
~ Set 6 diamantnih brusilnih nastavkov s 6 pokrovčki

Garancija: 1 leto