Asan stelja Pet Aloe, 45 l

Asan stelja Pet Aloe, 45 l

Številka: 721485
Dodatnih 5 % popusta na pesek za mačke s promo kodo PESEK0521. Akcija velja do 13. 6. 2021 oz. do odprodaje zalog.
Pet Aloe je ekološka stelja primerna za pritlikave zajčke, morske prašičke, činčile in male glodalce.
Celoten opis
17,30 €
15,06 €
Dostava Mimovrste

Na zalogi v skladišču 2 artikla

Jutri predviden osebni prevzem
Prevzemna mesta
 
17.5. predvidena dostava na dom
 

Številka: 721485

Predstavitev

Odlikuje jo Aloe Vera izvleček za zdravje in dobro počutje. Steljo odlikuje odlična vpojnost vlage. Hitro in učinkovito absorbira vonjave in mokro blato le v nekaj sekundah. Ravnanje s steljo je zelo enostavno celo za otroke, saj jo odlikuje nizka teža. Prav tako je zelo ekonomična, saj je v povprečju 5× nižja poraba kot pri mineralnih steljah. Ne vsebuje dišav ali dodatnih umetnih barvil, tako da ne draži in je popolnoma varna za vas in vaše živali in celo za astmatike. Stelja je izredno okolju prijazna, saj je narejena iz recikliranih sekundarnih surovin. Je 100% biološko razgradljiva in se jo lahko enostavno odstrani v stranišče.

Navodila za uporabo:

Dodajte 4 cm debelo plast stelje in je enakomerno razporedite. Trde iztrebke odstranjujte z lopatico.Ko bodo tekoči iztrebki spremenili svojo barvo (rumeno-oker), znak je, da je stelja izpolnila svojo funkcijo in lahko tisti del odstranite z lopatico in nadomestite s svežo steljo. Priporočamo pa, da se steljo odstranjuje v celoti.

Pri prehodu iz stelje, ki jo trenutno uporabljate na Asan steljo, priporočamo, da čez steljo Asan daste še malo prej uporabljane stelje, da se žival lahko postopoma in brez problemov navadi na nov material/steljo.