Adidas OTR 1/2 ZIP moška majica
38,30 €

Novo

Moška tekaška majica z dolgimi rokavi znamke Adidas je idealna za vaš trening v hladnem vremenu. Majica je izdelana iz prijetnega in vpojnega materiala, ki odvaja znoj s kože, vam pa bo tako ves čas udobno. Odprtine za palce poskrbijo za to, da bi majica ves čas ostala na svojem mestu.

Adidas OTR LS moška majica
34,50 €

Novo

Moška tekaška majica z dolgimi rokavi znamke Adidas je idealna za vaš trening v hladnem vremenu. Majica je izdelana iz prijetnega in vpojnega materiala, ki odvaja znoj s kože in tako omogoča, da vam bo ves čas udobno. Odprtine za palce poskrbijo za to, da bi majica ves čas ostala na svojem mestu.

Adidas OTR LS ženska majica
34,50 €

Novo

Ženska tekaška majica z dolgimi rokavi znamke Adidas je idealna za vaš trening v hladnem vremenu. Majica je izdelana iz prijetnega in vpojnega materiala, ki odvaja znoj s kože, vam pa bo tako ves čas udobno. Odprtine za palce poskrbijo za to, da bi majica ves čas ostala na svojem mestu.

Adidas Own The Run ženska majica za tek
28,70 €

Novo

Ženska majica za tek znamke Adidas je primerna za vse ljubiteljice športnih aktivnosti. Prijeten recikliran material nudi občutek udobja cel čas nošenja, hkrati pa pomaga ščititi planet. Tehnologija Aeroready odvaja znoj s telesa, tako da vas ohranja suhe cel čas aktivnosti.

Adidas OTR 1/2 ZIP ženska tekaška majica
38,30 €

Novo

Ženska tekaška majica z dolgimi rokavi znamke Adidas je idealna za vaš trening v hladnem vremenu. Majica je izdelana iz prijetnega in vpojnega materiala, ki odvaja znoj s kože, vam pa bo tako ves čas udobno. Odprtine za palce poskrbijo za to, da bi majica ves čas ostala na svojem mestu.

Nike Pro Dri-Fit ženska majica
34,60 €

Novo

Ženska majica Pro Dri-Fit znamke Nike je idealen kos za vse športne aktivnosti. Majica je izdelana iz prijetnega materiala, ki odlično odvaja znoj in vam med treningom nudi še več udobja. Izrezan hrbet poleg fantastičnega videza omogoča tudi boljše zračenje.

Adidas ženska majica Tunic
34,50 € 27,90 €

Novo

Ženska majica brez rokavov TUNIC, znamke Adidas, bo ostala prijetno mehka tudi med zahtevnimi treningi. Tekoč kroj majice je idealen za kateri koli šport, prečni trakovi zadaj prispevajo k domiselni zasnovi.

Adidas CLUB SOLID moška majica
44,40 €

Novo

Moška polo majica, od znamke Adidas, je udobna in zračna polo majica, idealna za tenis. Vpojni material bo poskrbel za maksimalno udobje med igro, prišit klin v pazduhi pa vam ne bo omejeval širitve. Uživajte v svojem najljubšem športu s to elegantno majico.

Adidas FL 3S+ moška majica
38,40 €

Novo

Moška športna majica, od znamke Adidas, vam omogoča, da se čim bolj osredotočite na svoj trening. Poseben kroj bo zagotovil, da se majica med treningom ne bo razvaljala. Vpojni raztegljivi material bo poskrbel za udobje tudi med najzahtevnejšimi vajami.

Adidas Freelift Ultimate moška majica
24,90 €

Novo

Moška majica, od znamke Adidas, je zasnovana natančno tako, da vam daje največjo možno svobodo pri treningu. Utrjena oblika kopira obline telesa in ne omejuje vašega gibanja pri treningu. Vpojni material bo poskrbel za občutek suhosti tudi med zahtevnejšimi vajami. Napredni stranski šivi se med vadbo ne bodo drgnili ob vas.

Adidas OTR Sleeveless moška majica brez rokavov
28,70 €

Novo

Moška tekaška majica znamke Adidas je idealno oblačilo za tek v vročem poletnem vremenu. Vpojen material odvaja znoj s kože, vam pa bo tako udobno tudi med bolj napornimi treningi. Material z visoko vidljivostjo prispevajo k boljši vidljivosti v mraku in temi.

Adidas Own The Run moška majica za tek
28,70 €

Novo

Moška majica za tek znamke Adidas je primerna za vse ljubitelje športnih aktivnosti. Prijeten recikliran material nudi občutek udobja cel čas nošenja, hkrati pa pomaga ščititi planet. Tehnologija Aeroready odvaja znoj s telesa, tako da vas ohranja suhe cel čas aktivnosti.

Adidas Run It Tee 3S ženska majica
24,90 €

Novo

Ženska majica za tek Adidas je izdelana iz vpojnega materiala, ki skrbi za vaše udobje med hitrim tekom ali sprehodom. Lahek material odvaja znoj s telesa in je opremljen z odsevnimi elementi, ki zvišajo vidljivost v temi. Majica je idealna za vsakodnevni trening.

Adidas ADI RUNNER ženska tekaška majica
38,60 €

Novo

Ženska tekaška majica Adidas je namenjena vsem ljubiteljem športnih aktivnosti. Prijeten recikliran material doda občutek udobja med nošenjem in hkrati pomaga zaščititi planet. Tehnologija AEROREADY odvaja znoj s telesa, tako da vas ohranja suhe med vašimi aktivnostmi.

Adidas M D2M BRD moška majica
24,90 €

Novo

Moška majica s kratkimi rokavi znamke Adidas je izdelana iz prijetnega materiala. Modna majica je narejena tako za treninge kot tudi za vsakodnevno nošenje. Udoben kroj vam nudi udobje čez cel dan, ne glede na to, kje ste.

Adidas Run It Tank 3S ženska majica brez rokavov
24,90 €

Novo

Ženska majica brez rokavov Adidas je izdelana iz vpojnega materiala, ki skrbi za vaše udobje med hitrim tekom ali sprehodom. Lahek material odvaja znoj s telesa in je opremljen z odsevnimi elementi, ki zvišajo vidljivost v temi. Oblikovan rob zakrije vse, kar je treba.

Nike moška majica Sportswear
29,60 €

Novo

Unikatna moška majica Sportswear je narejena iz izredno mehkega bombaža, zložljiv ovratnik s pritrditvijo z dvema gumboma pa mu daje klasičen videz. Rebraste manšete na rokavih se trdno držijo in se popolnoma prilegajo.

Under Armour GL Foundation moška majica
27 €

Novo

Moška majica s kratkimi rokavi v ohlapnem kroju iz originalnega materiala Heatgear in je primerna za vse športne aktivnosti. Vzdržljiv, zračen in zelo udoben material z velikim deležem bombaža. Uporabljeni material odstranjuje vlago in se hitreje suši. Dizajn s potiskom Under Armour na prsih.

RaidlLight Performer majica z dolgimi rokavi, modra
75 €

Novo

Majica z dolgimi rokavi Raidlight Performer je tehnična in izjemno praktična za vse vrste dejavnosti na prostem v vseh letnih časih. Zaradi poliestrske mreže je zelo zračna, ima pa tudi ravne šive, ki preprečujejo drgnjenje po koži in zagotavljajo več udobja.