Puma Evostripe moška športna majica
26,90 €

Novo

Klasična moška športna majica znamke Puma je izdelana iz izjemno funkcionalnega materiala s tehnologijo dryCell v brezčasnem dizajnu za največje udobje.

Adidas M D2M BRD moška majica
24,90 €

Novo

Moška majica s kratkimi rokavi znamke Adidas je izdelana iz prijetnega materiala. Modna majica je narejena tako za treninge kot tudi za vsakodnevno nošenje. Udoben kroj vam nudi udobje čez cel dan, ne glede na to, kje ste.

Adidas Freelift Ultimate moška majica
24,90 €

Novo

Moška majica, od znamke Adidas, je zasnovana natančno tako, da vam daje največjo možno svobodo pri treningu. Utrjena oblika kopira obline telesa in ne omejuje vašega gibanja pri treningu. Vpojni material bo poskrbel za občutek suhosti tudi med zahtevnejšimi vajami. Napredni stranski šivi se med vadbo ne bodo drgnili ob vas.

Adidas OTR LS moška majica
34,50 €

Novo

Moška tekaška majica z dolgimi rokavi znamke Adidas je idealna za vaš trening v hladnem vremenu. Majica je izdelana iz prijetnega in vpojnega materiala, ki odvaja znoj s kože in tako omogoča, da vam bo ves čas udobno. Odprtine za palce poskrbijo za to, da bi majica ves čas ostala na svojem mestu.

Adidas OTR 1/2 ZIP ženska tekaška majica
38,30 €

Novo

Ženska tekaška majica z dolgimi rokavi znamke Adidas je idealna za vaš trening v hladnem vremenu. Majica je izdelana iz prijetnega in vpojnega materiala, ki odvaja znoj s kože, vam pa bo tako ves čas udobno. Odprtine za palce poskrbijo za to, da bi majica ves čas ostala na svojem mestu.

Nike Dry Tee DFC Crew Solid moška športna majica
25 €

Novo

Moška športna majica Dry Tee DFC Crew Solid znamke Nike je idealna za različne vrste športnih aktivnosti. Mehek in prijeten material odlično odvaja znoj, vam pa bo ves čas udobno. Ležeren in svobodnejši kroj za še prijetnejši trening.

Puma Active ženska majica
24,90 €

Novo

Ženska športna majica iz znamke PUMA je narejena iz visoko funkcionalnega materiala s tehnologijo dryCell v brezčasnem dizajnu za največ udobja. Primerna je za šport in prosti čas, cenili pa jo boste ne le zaradi uporabljenega materiala, ampak tudi popolnega kroja.

Puma moška športna majica Essentials+ Heather
21 €

Novo

Moška majica Essentials + Heather iz znamke PUMA je narejena iz visoko funkcionalnega materiala, ki skupaj z edinstveno tehnologijo dryCELL absorbira ves znoj. Majica v sivi izvedbi z logotipom znamke je prijetno nositi vsak dan.

Adidas OTR Sleeveless moška majica brez rokavov
28,70 €

Novo

Moška tekaška majica znamke Adidas je idealno oblačilo za tek v vročem poletnem vremenu. Vpojen material odvaja znoj s kože, vam pa bo tako udobno tudi med bolj napornimi treningi. Material z visoko vidljivostjo prispevajo k boljši vidljivosti v mraku in temi.

Puma Evostripe Evoknit Crop Top ženska majica
30,60 €

Novo

Ženska kratka majica Evostripe Evoknit Crop Top znamke Puma je idealna za šport, saj je narejena iz udobnega materiala in ima svoboden kroj. Kratka majica črne barve z logotipom znamke na sprednji strani.

Adidas ADI RUNNER ženska tekaška majica
38,60 €

Novo

Ženska tekaška majica Adidas je namenjena vsem ljubiteljem športnih aktivnosti. Prijeten recikliran material doda občutek udobja med nošenjem in hkrati pomaga zaščititi planet. Tehnologija AEROREADY odvaja znoj s telesa, tako da vas ohranja suhe med vašimi aktivnostmi.

Adidas CLUB SOLID moška majica
44,40 €

Novo

Moška polo majica, od znamke Adidas, je udobna in zračna polo majica, idealna za tenis. Vpojni material bo poskrbel za maksimalno udobje med igro, prišit klin v pazduhi pa vam ne bo omejeval širitve. Uživajte v svojem najljubšem športu s to elegantno majico.

Adidas FL 3S+ moška majica
38,40 €

Novo

Moška športna majica, od znamke Adidas, vam omogoča, da se čim bolj osredotočite na svoj trening. Poseben kroj bo zagotovil, da se majica med treningom ne bo razvaljala. Vpojni raztegljivi material bo poskrbel za udobje tudi med najzahtevnejšimi vajami.

Adidas OTR 1/2 ZIP moška majica
38,30 €

Novo

Moška tekaška majica z dolgimi rokavi znamke Adidas je idealna za vaš trening v hladnem vremenu. Majica je izdelana iz prijetnega in vpojnega materiala, ki odvaja znoj s kože, vam pa bo tako ves čas udobno. Odprtine za palce poskrbijo za to, da bi majica ves čas ostala na svojem mestu.

Adidas OTR LS ženska majica
34,50 €

Novo

Ženska tekaška majica z dolgimi rokavi znamke Adidas je idealna za vaš trening v hladnem vremenu. Majica je izdelana iz prijetnega in vpojnega materiala, ki odvaja znoj s kože, vam pa bo tako ves čas udobno. Odprtine za palce poskrbijo za to, da bi majica ves čas ostala na svojem mestu.

Adidas Own The Run ženska majica za tek
28,70 €

Novo

Ženska majica za tek znamke Adidas je primerna za vse ljubiteljice športnih aktivnosti. Prijeten recikliran material nudi občutek udobja cel čas nošenja, hkrati pa pomaga ščititi planet. Tehnologija Aeroready odvaja znoj s telesa, tako da vas ohranja suhe cel čas aktivnosti.

Adidas Run It Tank 3S ženska majica brez rokavov
24,90 €

Novo

Ženska majica brez rokavov Adidas je izdelana iz vpojnega materiala, ki skrbi za vaše udobje med hitrim tekom ali sprehodom. Lahek material odvaja znoj s telesa in je opremljen z odsevnimi elementi, ki zvišajo vidljivost v temi. Oblikovan rob zakrije vse, kar je treba.

Adidas Run It Tee 3S ženska majica
24,90 €

Novo

Ženska majica za tek Adidas je izdelana iz vpojnega materiala, ki skrbi za vaše udobje med hitrim tekom ali sprehodom. Lahek material odvaja znoj s telesa in je opremljen z odsevnimi elementi, ki zvišajo vidljivost v temi. Majica je idealna za vsakodnevni trening.

Puma Rtg Crop Top ženski top
23,10 €

Novo

Ženski športni, udobni in zračni top, od znamke PUMA, je narejen iz 100% bombaža za vaše najboljše udobje. Primeren je za šport in prosti čas. Vrh naramnic z odlično oblikovanimi obročki pritegne pozornost in se prilegajo, kot rokavice.

Nike Run Top SS ženska majica
19,20 €

Novo

Ženska majica za tek Run Top SS znamke Nike se bo priljubila vsem športnicam. Majica je izdelana iz prijetnega in zračnega materiala, ki zanesljivo odvaja znoj. Mrežasta tkanina na ramah in bokih odvaja telesno toploto, tako da vam bo udobno tudi z nahrbtnikom na ramah.

Nike Pro Dri-Fit ženska majica
34,60 €

Novo

Ženska majica Pro Dri-Fit znamke Nike je idealen kos za vse športne aktivnosti. Majica je izdelana iz prijetnega materiala, ki odlično odvaja znoj in vam med treningom nudi še več udobja. Izrezan hrbet poleg fantastičnega videza omogoča tudi boljše zračenje.

Northfinder Dr Trih moška tekaška majica, zelena
27,90 €

Novo

Northfinder Dr Tih majica je iz elastičnega materiala in ohranja toploto ter zagotavlja odlično prezračevanje med telesno aktivnostjo. Majica je zasnovana predvsem kot dodatek proti mrazu, zlasti na višjih legah. Lahko se uporablja tudi za splošne zimske športe, kot so tek, tek na smučeh itd.