Loap AJTA otroška majica
9,90 €

Dekliška majica s kratkimi rokavi, od znamke Loap, bo navdušila vsako malo športnico. Primerna je za priložnostno uporabo, pa tudi za pohodništvo in športne aktivnosti. Zahvaljujoč kakovostnemu materialu se znoj takoj odvaja, hitreje se posuši in je zelo udoben za nošenje. Sprednji del je okrašen z barvnim tiskom z motivom morskih zvezd.

Loap BAAKIS otroška majica
7,90 €

Fantovska majica, od znamke Loap, bo najljubši kos v vsaki otroški garderobi. Zahvaljujoč ohlapnemu rezu in kakovostnemu materialu je majica izjemno udobna. Sprednja stran je okrašena s stilskim športnim tiskom.

Loap BAAKIS otroška majica
7,90 €

Fantovska majica, od znamke Loap, se popolnoma prilega vsakemu malemu športniku. Idealna je za priložnostno uporabo, pa tudi za izlete ali športne aktivnosti. Zahvaljujoč naravnemu kroju in kakovostnemu materialu je zelo udobna. Sprednja stran je okrašena z elegantnim športnim tiskom z motivom kolesa.

Loap dekliška majica AJTA
9,90 €

Stilska dekliška majica s kratkimi rokavi Ajta, od znamke Loap, je izdelana iz bombaža in poliestra z zanimivim potiskom barvnih morskih zvezd. Udobna majica v klasičnem slogu, iz lahkotnega materiala, z okroglim izrezom, rokavi iz raglan in podaljšanim hrbtnim delom.

Loap moška majica Meneto TLM2006I05I
19,95 €

Novo

Moška funkcionalna majica Loap Meneto TLM2006I05I s kratkimi rokavi. Majica ne absorbira vode, odvaja pot stran od telesa in se hitro posuši. Zahvaljujoč elastanu je zelo elastična, manj zgubana in ves dan udobna na telesu.