Devold moška majica Hiking LS
77,90 €

Novo

Moška majica je idealna osnovna plast za vsak dan. Odporen je na vonjave, sodeluje pri termoregulaciji in ga lahko dolgo nosite. Moška majica Devold Hiking LS ima sposobnost termoregulacije in je odporna na mehanske poškodbe.

Devold moška majica Duo Active LS
72,30 €

Novo

Moška majica je idealna plast za vsak dan. Idealna kombinacija vlaken, kjer notranji sloj odstrani vlago iz telesa do zunanje plasti, kjer izhlapi s njegove površine. Moška majica Devold Duo Active LS je izdelana iz merino volne.

Devold moška majica Hiking Half Zip Neck LS
87,10 €

Novo

Moška majica je idealna osnovna plast za vsak dan. Odporen je na vonjave, sodeluje pri termoregulaciji in ga lahko dolgo nosite. Moška majica Devold Hiking Half Zip Neck LS ima sposobnost termoregulacije in je odporna na mehanske poškodbe.

Devold moška majica Kubbane LS
126,10 €

Novo

Moška majica je idealna osnovna plast za vsak dan. Uporablja se lahko za vsakodnevno oblačilo, predvsem pa za dejavnosti na prostem. Moška majica Devold Kubbane LS z dolgimi rokavi je narejena iz merino volne in ima zanimiv dizajn.

Devold moška majica Duo Active Man Zip Neck LS
81,60 €

Novo

Moška majica je idealna plast za vsak dan. Idealna kombinacija vlaken, kjer notranji sloj odstrani vlago iz telesa do zunanje plasti, kjer izhlapi s njegove površine. Moška majica Devold Duo Active Man Zip Neck LS je izdelana iz merino volne.