Craft ženska majica z dolgimi rokavi Fuseknit Comfort W-42%
44,88 € 25,90 €

Zadnji kos!

Ženska majica Craft Fuseknit Comfort W z modnim vratnim izrezom je zasnovana za široko paleto športnih dejavnosti v zmerno hladnem ali hladnem vremenu. Zahvaljujoč modnemu oblikovanju je primerna tudi za pogosto vsakodnevno uporabo.

Craft moška športna majica Triko Fuseknit Comfort LS-19%
34,74 € 27,90 €

Zadnji kos!

Ženska funkcionalna majica Craft Fuseknit Comfort LS je zasnovana za široko paleto športnih dejavnosti v zmerno hladnem ali hladnem vremenu. Zahvaljujoč modnemu dizajnu je primerno kombinirati z športnimi oblekami.

Craft moška športna majica Active Extreme 2.0 CN WS LS, črna, L - Odprta embalaža-48%
84,95 € 43,50 €

Odprta embalaža

Moška funkcionalna, tehnološko izpopolnjena majica s kratkimi rokavi Craft Active Extreme 2.0 WS LS z membrano Windstopper je posebej dodelana na področju ramen in na stranskem delu telesa, namenjena je različnim športnim aktivnostim v hladnih in vetrovnih razmerah. Artikel ima odprto embalažo in je bil lahko uporabljen.

Craft Warm Intensity moška funkcionalna majica-24%
57,95 € 44 €

Odlična cena

Moška funkcionalna majica Craft Warm Intensity je namenjena aktivnostim z nizko intenziteto gibanje v hladnih razmerah. Idealna na primer za smučanje in deskanje na snegu.

Craft moška športna majica Active Extreme 2.0 CN WS LS, črna-41%
84,95 € 50 €

Odlična cena

Moška funkcionalna, tehnološko izpopolnjena majica s kratkimi rokavi Craft Active Extreme 2.0 WS LS z membrano Windstopper je posebej dodelana na področju ramen in na stranskem delu telesa, namenjena je različnim športnim aktivnostim v hladnih in vetrovnih razmerah.

Craft moška majica Active Extreme 2.0 LS-45%
54,95 € 29,90 €

Odlična cena

Moška funkcionalna majica z dolgimi rokavi, proizvajalca Craft, je zasnovana za aktivnosti v blago hladnih pogojih ali za zimske aktivnosti.

Craft Triko Merino 240 Zip Ls moška športna majica-19%
91,90 € 73,60 €

Odlična cena

Moška majica z visoko zmogljivostjo Craft Merino 240 z zadrgo, ki združuje prednosti naravnih materialov, kot je merino volna z umetnimi vlakni. Primerno za zahtevnejše aktivnosti na prostem v hladnem vremenu Lahko ga uporabljate tudi, kot drugi sloj.

Craft Fuseknit Comfort dekliška funkcionalna majica
31,90 €

Dekliška funkcionalna majica Fuseknit Comfort znamke Craft je udobna in namenjena za športne aktivnostihladnem vremenu. Naj otroci uživajo v zimskih športih brez strahu, da se bodo prehladili. Izdelana je iz mešanice poliestra, poliamida in elastana.

Craft Fuseknit Comfort otroška funkcionalna majica
31,90 €

Otroška funkcionalna majica Fuseknit Comfort znamke Craft je udobna in namenjena za športne aktivnostihladnem vremenu. Naj otroci uživajo v zimskih športih brez strahu, da se bodo prehladili. Izdelana je iz mešanice poliestra, poliamida in elastana.