Craft Active Extreme X CN LS moška majica z dolgimi rokavi, rumena, XXL

Craft Active Extreme X CN LS moška majica z dolgimi rokavi, rumena, XXL

Številka: 2704920005
Craft Active Extreme X je visoko funkcionalna majica, zasnovana za visoko intenzivne treninge v blagih in hladnih zimskih razmerah. To visoko zmogljivo oblačilo združuje lahek SEAQUAL ™ poliester, Coolmax® Air tehnologijo in reciklirani poliester, da zagotavlja izjemno uravnavanje telesne temperature med visoko intenzivnimi aktivnostmi. Majica je opremljena s pletenino, ki ima strukturo vaflja za povečan prenos vlage in udobje. Odlična raztegljivost in ergonomsko prileganje zagotavljata optimalno svobodo gibanja, medtem ko mrežaste plošče z ohišjem zagotavljajo dodatno prezračevanje tam, kjer je to najbolj potrebno. Celoten opis

Tabela velikosti

69,95 €
Vključno z DDV
Dostava Mimovrste

Trenutno ni na zalogi

Številka: 2704920005

Predstavitev

Craft Active Extreme X CN LS moška majica z dolgimi rokavi, rumena

Craft Active Extreme X je visoko funkcionalna majica, zasnovana za visoko intenzivne treninge v blagih in hladnih zimskih razmerah. To visoko zmogljivo oblačilo združuje lahek SEAQUAL ™ poliester, Coolmax® Air tehnologijo in reciklirani poliester, da zagotavlja izjemno uravnavanje telesne temperature med visoko intenzivnimi aktivnostmi. Majica je opremljena s pletenino, ki ima strukturo vaflja za povečan prenos vlage in udobje. Odlična raztegljivost in ergonomsko prileganje zagotavljata optimalno svobodo gibanja, medtem ko mrežaste plošče z ohišjem zagotavljajo dodatno prezračevanje tam, kjer je to najbolj potrebno.

Tkanine Coolmax® Air Technology so zasnovane tako, da optimizirajo naravno uravnavanje temperature telesa v hladnih in toplih pogojih. Tkanina ima poliestrska vlakna z edinstvenim prerezom in zagotavlja odlično termoregulacijo za optimalno delovanje. Testi so pokazali, da oblačila, izdelana s tehnologijo Coolmax® Air, ponujajo vrhunsko uravnavanje telesne temperature, udobje in odličen učinek hitrega sušenja.

Okolju prijazna tkanina SEAQUAL ™ izziva onesnaženje s plastiko in pomaga očistiti naše oceane, kar družbo usmerja v krožnost. Reciklirana tkanina SEAQUAL ™ ni samo okolju prijazna, ampak ponuja tudi izjemen prenos vlage in prezračevanje.

Tabela velikosti: Craft

Craft Active Extreme X CN LS moška majica z dolgimi rokavi, rumena

Glavne lastnosti

  • tanka, lahka in elastična tkanina
  • SEAQUAL ™ poliester, izdelan iz reciklirane plastike
  • Coolmax® Air tehnologija
  • vafeljno pletena oblika za največji prenos vlage in udobje
  • odsevni tisk zadaj
  • mrežasti vložki na pazduhah za večje prezračevanje
  • ravni šivi, ki sledijo gibom telesa
  • tesno prileganje
  • sestava: 40 % SeaQual poliester, 39 % „Coolmax“ poliester, 21 % recikliran poliester