rocada Touch mobilna bela tabla 104x68 cm

rocada Touch mobilna bela tabla 104x68 cm

Številka: 2502376
Mobilna bela tabla Touch velikosti 104×68 cm na kolescih z enoročno in hitro nastavitvijo višine pisalne površine za suhobrisne Piši-Briši markerje in magnetke omogoča obešanje papirja ter ponuja poličko za markerje. Celoten opis
164,45 €
Dostava Mimovrste

Pri dobavitelju

28.4. predviden osebni prevzem
Prevzemna mesta
 
30.4. predvidena dostava na dom
 

Številka: 2502376

Predstavitev

Rocada Touch mobilna bela tabla 104×68 cm


Mobilna bela magnetna tabla s flipchart letvijo španske blagovne znamke Rocada ima lakirano pisalno površino za hitro in enostavno brisanje Piši-Briši markerjev z magnetno gobico, omogoča pa tudi pritrjevanje papirja. Tabla ima možnost hitre prilagoditve višine z eno roko.

Lakirana pisalna površina omogoča dolgoletno neproblematično uporabo z redno nego, zahteva pa pazljivost pri uporabljenih čistilnih sredstvih. Tabla ima v osnovi prilagodljivo flipchart letev za pritrditev bloka papirja, ki se ga lahko dokupi posebej, teleskopske roke za obešanje odtrganih kosov papirja in poličko za markerje.

Rocada Touch mobilna bela tabla 104x68 cm

Nega

Na pisalni površini lahko po brisanju z magnetno gobico ostajajo maščobne (ali druge) sledi Piši-Briši markerjev. Ponavadi je razlog v premočnemu pigmentu črnila nekaterih proizvajalcev in premalo vpojnemu ali celo zapacanemu filcu na magnetni gobici. Včasih pa je lahko problem tudi v zgoščenemu črnilu postaranega markerja (nepravilna lega).

Za ponovno popolno belino pisalne površine uporabite večnamensko krpo iz mikrovlaken (angleško microfibre s sestavo: 80% poliester, 20% poliamid), če le-ta ni na voljo pa Piši-Briši čistilo in gospodinjsko gobasto krpo (dostikrat zadostuje že navadna voda).

Za čiščenje pisalne površine NE uporabljajte čistil za steklo ali kopalniških abrazivnih sredstev. Čistilo ne sme vsebovati alkohola, barvnih razredčil, ali pa delovati kot brusilno sredstvo, tudi zato se kot čistilni medij na lakiranih tablah ne sme uporabljati papir ali grobih papirnatih brisačk. Piši-Briši funkcija je namreč nemogoča na spraskani tabli z matirano površino. 

Namembnost

Za sejno sobo, šolo ali pisarno s poljubnim premikanjem po prostoru, vsako od petih kolesc ima zavoro.

  • Uporaba Piši-Briši markerjev za hitro in enostavno (suho) brisanje z magnetno gobico.
  • Pritrjevanje bloka papirja s pomočjo prilagodljive flipchart letve na vrhu table (razmak med kljukicama 25 – 50 cm) ter pripenjanje odtrganih (popisanih) listov na dve iztegljivi roki.
  • Bele table in flipcharti so namenjeni rabi v notranjih prostorih zaradi optimalne berljivosti teksta pri srednji svetlosti prostora.

Vsebina pakiranja

  • mobilna bela magnetna tabla
  • prilagodljiva flipchart letev
  • teleskopski roki
  • polička za markerje

Tehnične podrobnosti

Tip table: magnetna
Velikost pisalne površine (VxŠ): 104 × 68 cm
Širina table z iztegnjenima teleskopskima rokama: 180 cm
Višina table: 170–190 cm (prilagodljiva)
Premer noge s kolesi: 64 cm
Teža: 16,1 kg

Garancija: 2 leti