Piši-Briši SkinBoard NKT-6820V19 tabla, stenska, 75 x 115 cm, črna

Znamka: Piši-Briši Naša številka: 634814

Piši-Briši SkinBoard NKT-6820V19 tabla, stenska, 75 x 115 cm, črna

Rocada SkinBoard NKT-6820V19 je kakovostna stenska tabla z magnetno pisalno površino in dimenzijami 75 × 115 × 1 cm. Na njej lahko uporabljate kredo ali flomastre Piši-Briši. Uporabljate jo lahko tako v notranji kot tudi v zunanjih prostorih, saj so napisi na črni površini dobro vidni tudi pri močni sončni svetlobi. Celoten opis

78

78 € vključno z DDV

Naša številka: 634814

Predstavitev

Opis artikla

Rocada SkinBoard NKT-6820V19

Rocada SkinBoard NKT-6820V19 je stenska tabla s pisalno površino, ki je primerna za Neon Piši-Briši flomastre in magnete. Meri 75 × 115 cm in je narejena iz prašno lakirane pločevine. Odlikuje jo sodobna in na pogled minimalistična zasnova brez okvirja, ki omogoča skoraj nevidno stikanje dveh ali več tabel, ki jih lahko sestavite v praktično neskončno magnetno pisalno površino.

Pisalna površina table je matirana in ne odbija svetlobe. Popisano tablo enostavno obrišete z mehko navlaženo krpo, magnetna površina pa omogoča tudi pritrjevanje papirnatega materiala. Tabli je priložen montažni pribor in odstranljiva polička za flomastre, ki meri 68 cm. Je odličen pripomoček za šolo, pisarno, dom ali pa telovadnico, fitnes, trgovino, čakalnico, proizvodnjo, itd. Na njej lahko uporabljate kredo ali flomastre s tekočo kredo ter magnete. Uporabljate jo lahko tudi zunaj, saj so napisi na črni tabli vidni tudi pri močni sončni svetlobi.

Opozorilo: Za čiščenje pisalne površine razen mokre krpe ne uporabljajte nobenih drugih čistil, barvnih razredčil, časopisnega ali navadnega papirja ter papirnatih brisač, ker se na ta način matirana pisalna površina „polira“ in s tem pridobiva na gladkosti, kar otežuje pisanje s kredo. 

Rocada SkinBoard NKT-6820V19

Montaža

  • 1. korak: na steni s pomočjo priloženega kartona, ki ima vrisane pozicije konzol glede na postavitev table, označite pritrditvene točke
  • 2. korak: v steno izvrtajte 4 luknje, v njih vstavite stenske vložke in magnetne konzole privijte v steno
  • 3. korak: tablo pritrdite na nameščene konzole (v ležeči ali pokončni poziciji)

Obseg dobave

  • Tabla
  • 68 cm polička za pisala
  • magnetne konzole z vijaki
  • vložki za stensko montažo

Tehnične podrobnosti

Dimenzije (VxŠxD) 75 × 115 × 1 cm
Barva črna
Velikost poličke (VxŠ) 68 × 3 cm
Teža 5,4 kg

Garancija: 2 leti


Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%

Table tip Magnetne