rocada mobilen Flipchart Economy + začetni komplet, 104x68 cm

Znamka: rocada Naša številka: 2502377

Novo

rocada mobilen Flipchart Economy + začetni komplet, 104x68 cm

Mobilen Flipchart velikosti 104×68 cm na kolescih za mobilno rabo s pisalno površino za suhobrisne Piši-Briši markerje in magnetke vsebuje 20-listni blok papirja, poličko za markerje, 4 barvni markerje, magnetno gobico, čistilo za popolno belino ter barvne magnetke za pritrjevanje papirja. Celoten opis

130.54

130,54 € Vključno z DDV

Naša številka: 2502377

Predstavitev

Opis artikla

Rocada mobilen Flipchart Economy + začetni komplet, 104×68 cm


Mobilen Flipchart španske blagovne znamke Rocada ima blok papirja in pod njim belo magnetno pisalno površino za hitro in enostavno brisanje Piši-Briši markerjev z magnetno gobico. 

Lakirana pisalna površina omogoča dolgoletno neproblematično uporabo z redno nego, zahteva pa pazljivost pri uporabljenih čistilnih sredstvih. Tabla ima v osnovi prilagodljivo flipchart letev za pritrditev blok papirja, v kompletu pa so še Piši-Briši markerji in magnetna gobica za suho brisanje, čistilo v razpršilu za popolno belino pisalne površine ter magnetki za pritrjevanje papirja (količina, barva in velikost na sliki je simbolična!).

Rocada mobilen Flipchart Economy + začetni komplet, 104x68 cm

Nega

Na pisalni površini lahko po brisanju z magnetno gobico ostajajo maščobne (ali druge) sledi Piši-Briši markerjev. Ponavadi je razlog v premočnemu pigmentu črnila nekaterih proizvajalcev in premalo vpojnemu ali celo zapacanemu filcu na magnetni gobici. Včasih pa je lahko problem tudi v zgoščenemu črnilu postaranega markerja (nepravilna lega).

Za ponovno popolno belino pisalne površine uporabite večnamensko krpo iz mikrovlaken (angleško microfibre s sestavo: 80% poliester, 20% poliamid), če le-ta ni na voljo pa Piši-Briši čistilo in gospodinjsko gobasto krpo (dostikrat zadostuje že navadna voda).

Za čiščenje pisalne površine NE uporabljajte čistil za steklo ali kopalniških abrazivnih sredstev. Čistilo ne sme vsebovati alkohola, barvnih razredčil, ali pa delovati kot brusilno sredstvo, tudi zato se kot čistilni medij na lakiranih tablah ne sme uporabljati papir ali grobih papirnatih brisačk. Piši-Briši funkcija je namreč nemogoča na spraskani tabli z matirano površino. 

Namembnost

Za sejno sobo, šolo ali pisarno s poljubnim premikanjem po prostoru, vsako od petih kolesc ima zavoro.

  • Uporaba Piši-Briši markerjev za hitro in enostavno (suho) brisanje z magnetno gobico, pritrjevanje bloka papirja na prilagodljivo flipchart letev (razmak med kljukicama 25 – 50 cm).
  • Bele table in flipcharti so namenjeni rabi v notranjih prostorih zaradi optimalne berljivosti teksta pri srednji svetlosti prostora.

Vsebina pakiranja

  • mobilna bela magnetna tabla
  • prilagodljiva flipchart letev
  • polička za markerje
  • 20-listni blok papirja
  • Piši-Briši markerji
  • magnetna gobica
  • sprej čistilo za belo pisalno površino in magnetke

Tehnične podrobnosti

Tip table: magnetna
Velikost pisalne površine (VxŠ): 104 × 68 cm
Višina table: 186 cm
Teža: 13,7 kg

Garancija: 2 leti


Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%

Table tip Magnetne