Piši-Briši stenska tabla, bela, AluFrame + začetni komplet, 120x200 cm

Znamka: Piši-Briši Naša številka: 2494837

Novo

Piši-Briši stenska tabla, bela, AluFrame + začetni komplet, 120x200 cm

Bela tabla v aluminijastem okvirju velikosti 120×200 cm s pisalno površino za suhobrisne Piši-Briši markerje vključuje pribor za montažo s 4 stenskimi konzolami, 30 cm aluminijasto poličko, 4 barvne markerje, magnetno gobico, čistilo za popolno belino ter barvne magnetke. Celoten opis

178.96

178,96 € Vključno z DDV

Naša številka: 2494837

Predstavitev

Opis artikla

Piši-Briši stenska tabla, bela, AluFrame + začetni komplet, 120×200 cm


AluFrame bela magnetna tabla evropske blagovne znamke Piši-Briši ima lakirano pisalno površino za hitro in enostavno brisanje Piši-Briši markerjev z magnetno gobico, omogoča pa tudi pritrjevanje papirjamagnetki. Namenjena je stabilni pritrditvi na steno s 4 kovinskimi konzolami na njen aluminijasti okvir.

Lakirana pisalna površina omogoča dolgoletno neproblematično uporabo z redno nego, zahteva pa pazljivost pri uporabljenih čistilnih sredstvih. Tabli je priložen montažni pribor in 30 cm aluminijasta polička, v kompletu pa so še Piši-Briši markerji v 4 barvah, magnetna gobica za suho brisanje, čistilo v razpršilu za popolno belino pisalne površine ter magnetki za pritrjevanje papirnatega materiala (količina, barva in velikost na sliki je simbolična!).

Piši-Briši stenska tabla, bela, AluFrame + začetni komplet, 120x200 cm

Nega

Na pisalni površini lahko po brisanju z magnetno gobico ostajajo maščobne (ali druge) sledi Piši-Briši markerjev. Ponavadi je razlog v premočnemu pigmentu črnila nekaterih proizvajalcev in premalo vpojnemu ali celo zapacanemu filcu na magnetni gobici. Včasih pa je lahko problem tudi v zgoščenemu črnilu postaranega markerja (nepravilna lega).

Za ponovno popolno belino pisalne površine uporabite večnamensko krpo iz mikrovlaken (angleško microfibre s sestavo: 80% poliester, 20% poliamid), če le-ta ni na voljo pa Piši-Briši čistilo in gospodinjsko gobasto krpo (dostikrat zadostuje že navadna voda).

Za čiščenje pisalne površine NE uporabljajte čistil za steklo ali kopalniških abrazivnih sredstev. Čistilo ne sme vsebovati alkohola, barvnih razredčil, ali pa delovati kot brusilno sredstvo, tudi zato se kot čistilni medij na lakiranih tablah ne sme uporabljati papir ali grobih papirnatih brisačk. Piši-Briši funkcija je namreč nemogoča na spraskani tabli z matirano površino.

Namembnost

Za pisarno ali dom

Uporaba Piši-Briši markerjev za hitro in enostavno (suho) brisanje z magnetno gobico, pritrjevanje papirja na pisalno površino z uporabo magnetkov.

Bele table so namenjene rabi v notranjih prostorih zaradi optimalne berljivosti teksta pri srednji svetlosti prostora.

Montaža

  • 1. korak: pritrditev konzol (4×) iz pribora table na steno, zgornji naj se ne privijačita čisto do konca,
  • 2. korak: tablo se postavi na spodnji stenski konzoli, jo prisloni k steni in zgornji konzoli potisne navzdol tako, da vse štiri trdno objamejo aluminijasti okvir. Pozicija table na steni je lahko pokončna ali ležeča.

Vsebina pakiranja

  • bela magnetna tabla
  • 30 cm alu polička
  • 4 konzole z vijaki in vložki za stensko montažo
  • 4 Piši-Briši markerji v črni, modri, rdeči in zeleni barvi
  • magnetna gobica s filcema
  • čistilo v spreju za belo pisalno površino
  • magnetki

Tehnične podrobnosti

Tip table: magnetna
Velikost table skupaj z okvirjem (VxŠ): 120×200 cm
Globina okvirja: 17 mm (PVC kotnik: 20 mm)
Teža: 14,2 kg

Garancija: 2 leti


Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%

Table tip Magnetne