PowerCat silika mačji posip, 5 L

PowerCat silika mačji posip, 5 L

Številka: 1258347
PowerCat mačji pesek iz silika gela, ki se ponaša z odlično vpojnostjo, se ne grudi in ne oprijema mačje dlake. V pakiranju je 5 L posipa. Celoten opis
6,95 €
6,24 €
Dostava Mimovrste

Na zalogi v skladišču 5+ artikli

Že danes predviden osebni prevzem
Prevzemna mesta
 
Jutri predvidena dostava na dom
 

Številka: 1258347

Predstavitev

PowerCat posip za mačke je narejen iz odličnega silika gela, ki slovi po svoji izjemni vpojnosti. Ne oprijema se dlake mačke, tako da jih žival ne odnaša s seboj, popolnoma vpije tekoče odpadke, preprečuje nadaljnje razmnoževanje bakterij in ostane suh na dotik. Je brez neprijetnega vonja.

Posip iztrebke formira v kompaktne kepice, ki jih enostavno odstranite z lopatko. Ker odstranjujete le kepice, je izredno varčen za uporabo – traja namreč 6× dlje od običajnih posipov.

Sestava:naravni silikatni pesek z min. vsebnostjo 98% SiO2. Silikatni pesek je razbit na manjše granule in očiščen, staran in sušen, da zagotavlja maksimalno vpojnost, dodatni gel pa zagotavlja, da ni neprijetnega vonja.

Uporaba: v mačje stranišče nasujemo PowerCat do višine min. 3 cm. Ena vrečka zadostuje je za eno polnjenje srednje velikega mačjega stranišča, cca 30 × 40 cm (4 L). Po vsaki uporabi odstranite trde delce in dopolnite stranišče s preostankom peska. Večkrat dnevno z lopatko premešajte pesek, za hitrejše izhlapevanje oz. boljšo absorpcijo ob naslednji uporabi. Po cca 4 tednih zamenjajte z novim peskom Power Cat. Pred tem posodo očistite s toplo vodo. Ostanek peska Power Cat lahko odvržete tudi v bio odpadke.

Namig: Posodo za mačje stranišče postavite na podlogo, saj bodo tako morebitni odpadli delci posipa ostali na njej in se ne bodo raznosili po hiši. Posodo za mačje stranišče je priporočljivo oprati vsaj enkrat mesečno. Če je mačje stranišče postavljeno na mestu, kjer je talno gretje, priporočamo da podstavite podlogo, leseno ploščo ali stiropor. Včasih mačke nerade menjavajo higienske posipe, zato priporočamo, da novo vrsto posipa vedno postopno mešate med star posip.

Pakiranje: 5 l