Gimpet stelja Biokat's Classic fresh 3v1, 20 l

Ocena: 4,5 130 ocen Znamka: Gimpet Naša številka: 566635

Gimpet stelja Biokat's Classic fresh 3v1, 20 l

Nova formula, ki še bolj absorbira vonj in izmet. Odlikuje jo visoka kakovost in dobra vpojnost. Ne obrabi stranišča. Odlikuje jo vonj po pomladi. Celoten opis

11.99
4.5 130

11,99 € vključno z DDV

Naša številka: 566635

Število ocen: 4

Ocena: 5
  • Avtor je želel ostati anonimen

Zelo dobra kvaliteta.

Ocena: 4
  • Avtor je želel ostati anonimen

ne kepi se ravno najbolje

Ocena: 5
  • Avtor je želel ostati anonimen

Imamo dolgodlakega belega mucka , pesek se ne prijema na dlako in tačke. Naredijo se lepe kepe, pa tudi vonja ni nobenega. Skratka zelo smo zadovoljni.

Vse ocene

Predstavitev

Opis artikla

Grudasta stelja iz bentonita najboljše kakovosti. V nekaj sekundah veže neprijetne vonjave in tvori kompaktne in trdne kepe.

Odlikuje jo vonj poletnih travnikov, kar bodo mačke preprosto oboževale.

Biokat's Classic Fresh 3 v 1 je 100% naravna stelja iz naravnega bentonita. Bentonit ne samo, da odlično absorbira vonjave, ampak deluje antibakterijsko in je higiena stelje dolgotrajna. Izdelek združuje najvišjo kakovost in najbolj pomembne lastnosti izdelka. Stelja je sestavljena iz 3 različnih velikosti peska. S to kombinacijo je dosegla odlično vpojnost, absorpcijo in oblikovanje trdih grudic. Velike granule zagotavljajo hitro in zanesljivo absorpcijo tekočin in odpravljajo vonj. Srednje granule zagotavljajo trdnost celo po 24 urah in jih zlahka odstranimo iz stranišča. Drobne granule zadržijo tekočino na enem mestu in s tem bistveno zmanjšajo porabo stelje ter preprečujejo prijemanje na stranišče.

Zaradi svoje zasnove je stelja zelo dolgotrajna, zadostuje za 60 dni.

Navodila za uporabo:

Dodajte 6–7 cm debelo plast stelje v stranišče in dobro premešamo. Kasneje zamenjajte samo porabljeno steljo in dodajte čisto tam, kjer je potrebno.


Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%

Mačka da
Glodalci ne
Prostornina 20 l
Vrsta Sprijemljiv
Mačja stranišča ne