Asan stelja Cat Pure, 45 L

Asan stelja Cat Pure, 45 L

Številka: 721482
Cat Pure je ekološka stelja primerna za kratkodlake mačke, mačje mladiče in bele dihurje. Celoten opis
19,99 €
15 €
-24%
Dostava Mimovrste

Pri dobavitelju

23.4. predviden osebni prevzem
Prevzemna mesta
 
28.4. predvidena dostava na dom
 

Številka: 721482

Predstavitev

Steljo odlikuje odlična vpojnost vlage (450% absorpcija vlage). Ponaša se z Lapur tehnologijo, hitro in učinkovito absorbira vonjave in mokro blato. Poleg tega je izredno priročna. 10-litrski paket tehta manj kot 2,5 kg. Ravnanje s steljo je zelo enostavno, celo za otroke. Prav tako je zelo ekonomična, saj bo en 10-litrski paket za eno mačko dovolj za skoraj en mesec. Ne vsebuje dišav ali dodatnih umetnih barvil, tako da ne draži in je popolnoma varna za vas in vaše živali. Zavira rast bakterij in plesni. Stelja je izredno okolju prijazna, saj je narejena iz recikliranih sekundarnih surovin. Je 100% biološko razgradljiva in se jo lahko enostavno odstrani v stranišče.

Navodila za uporabo:

Dodajte 4 cm debelo plast stelje in je enakomerno razporedite. Trde iztrebke odstranjujte z lopatico.Ko bodo tekoči iztrebki spremenili svojo barvo (rumeno-oker), znak je, da je stelja izpolnila svojo funkcijo in lahko tisti del odstranite z lopatico in nadomestite s svežo steljo. Priporočamo pa, da se steljo odstranjuje v celoti.

Pri prehodu iz stelje, ki jo trenutno uporabljate na Asan steljo, priporočamo, da čez steljo Asan daste še malo prej uporabljane stelje, da se žival lahko postopoma in brez problemov navadi na nov material/steljo.