Corolle Les Beedibies fantek v oranžnem

Znamka: Corolle Naša številka: 635516
Corolle Les Beedibies fantek v oranžnem

Corolle Les Beedibies fantek v oranžnem

Prikupen dojenček Corolle Les Beedibies je idealen za 18 mesečne otroke, njegova velikost in teža sta namreč posebej prirejeni. Podarite svoji deklici najlepše darilo s Corolle dojenčkom. Celoten opis

12.6

12,60 € vključno z DDVRedna cena: 23,74 €, Prihranite 11,14 € (46 %)

Predstavitev

Opis artikla

Blagovna znamka Corolle pooseblja vse vrednote, ki jih želimo spodbuditi v najnežnejšem otrokovem obdobju, kot so sanje, nežnost, svežina in spontanost. Če bi Corolle punčke lahko govorile bi izvedeli veliko magičnih trenutkov, ki so jih sedaj že velike punce, dekleta ali mamice doživljale ob igranju s temi izvrstnimi punčkami in dojenčki. Vsekakor pomagajo pričarati svet v najlepši luči. S Corolle punčkami si lahko pričaramo najlepše trenutke iz otroštva. Tako se nam ob pogledu na Corolle punčko spomini vrnejo v vsako posamezno obdobje otrokovega odraščanja. Za vsako obdobje v otrokovem življenju so ustvarili svojo Corolle punčko. Blagovna znamka Corolle je ena izmed največkrat nagrajenih na svojem področju.

Corolle Les Beedibies so čudoviti in nadvse prikupni dojenčki, ki bodo očarali vsakogar. Ima izrazne obraze in artikulirane okončine. Na njihovem trebuhu najdete izrazit popek. Zaradi oblike ust in rok lahko sesajo palec. Njihova glavna prednost je njihova srčkanost. Imajo velike oči in bodo navdušili mlajše in starejše otroke. Primerni so za otroke od 18 meseca starosti dalje.

Tehnične podrobnosti

  • starost: 18 mesecev in več
  • dimenzije [cm]: 20 cm

Varnostna opozorila


Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%

Priporočena starost od 18 meseca
Višina 20 cm
Česanje glave ne
Barva oranžna