Rosmarino Gold Stone lonček za mleko, 11 cm – 750 ml

Rosmarino Gold Stone lonček za mleko, 11 cm – 750 ml

Številka: 939793
Odlična cena
Gold Stone lonček za mleko znamke Rosmarino s premerom 11 cm in prostornino 750 ml vam omogoča hitro in enostavno segrevanje mleka ter ostalih tekočin, pri tem pa se vam ne bo nič prismodilo. Celoten opis
Dostava Mimovrste
11,99 €
Vključno z DDV
11,19 €

Na zalogi v skladišču 4 artikli

24.1. predviden osebni prevzem
Prevzemna mesta
 
25.1. predvidena dostava na dom
 

Številka: 939793

Predstavitev

Gold Stone lonček za mleko, 11 cm – 750 ml

Rosmarino lonček za mleko iz linije Gold Stone s premerom 11 cm in prostornino 750 ml ponuja učinek kuhanja na vročem kamnu. V lončku boste zaradi njegove vsestranske uporabe lahko segrevali mleko, vodo, kuhali čaj, puding ali juho in pripravljali otroško hrano. Hrana med kuhanjem zadrži vse vitamine in minerale, ki jih naše telo potrebuje. Ima ročaj iz bakelita, ki omogoča boljši oprijem, med kuhanjem pa se ne pregreva. Lonček lahko pomijete v pomivalnem stroju, primeren pa je za vse vrste kuhalnih plošč, razen za indukcijo. Vsa posoda iz Gold Stone linije temelji na večslojni sestavi, ki zagotavlja dolgo življenjsko dobo in visoko odpornost posode.

Gold Stone lonček za mleko, 11 cm – 750 ml

Sestava s 3 sloji

1. Debelejša osnovna plast aluminija: tvori telo posode, ki je zaradi materiala energetsko učinkovitejši in toploto učinkovito razporedi po celi površini posode.

2. Osnovni keramični premaz: Osnovni premaz posodo še dodatno okrepi in zagotavlja največjo zaščito jedra posode, hkrati pa ji daje trpežnost.

3. Zgornji mineralni premaz: Zgornja plast mineralnega premaza skrbi, da se hrana ne prime na posodo, kar zagotavlja hitro kuhanje in enostavno vzdrževanje ter čiščenje. Kuhanje je tako mogoče z minimalno količino maščobe. 

Trislojna sestava

Vzdrževanje

Pred prvo uporabo notranjost posode operite z blago milnico in jo nato pred vsako uporabo namastite z minimalno količino maščobe. Po uporabi jo pred pomivanjem pustite, da se popolnoma ohladi. Prazne posode ne pregrevajte. Izogibajte se kuhanju na najvišjih temperaturah. Posode ne drgnite z ostrimi in kovinskimi predmeti, kot so npr. žičnata gobica ali kovinski kuhinjski pripomočki, raje uporabljajte lesene, plastične, iz najlona ipd. Posoda je primerna za pomivanje v pomivalnem stroju, vendar le pri nižjih temperaturah in s čim manjšo količino detergenta. Za daljšo življenjsko dobo posode se priporoča ročno čiščenje. Med kuhanjem posode ne uporabljajte na kuhalni plošči, ki presega premera dna posode.

Vzdrževanje

Tehnične podrobnosti

Vrsta posode lonček za mleko
Premer 11 cm
Premer dna posode 10 cm
Uporabna prostornina 750 ml
Material posode aluminij
Premaz mineralni premaz proti prijemanju
Material ročajev bakelit
Ergonomski ročaj da, SoftTouch
Uporaba na indukciji ne
Uporaba na steklokeramični plošči/plinu/električni kuhalni plošči da
Uporaba v pečici ne
Primerno za pomivalni stroj da
Brez PFOA da
Dimenzije 20 × 11 × 13 cm

Garancija: 2 leti