Boditein nakupujte z BREZPLAČNO dostavo SEDAJ TUDI NA DOM!
0
na mesec

Philips parni likalnik Azur Performer GC 3811/70

Philips parni likalnik Azur Performer GC 3811/70

Številka: 767461
Philips predstavlja parni likalnik z neverjetno natančnostjo in lahkim drsenjem. Njegova optimalna teža poskrbi, da vam bo likanje vedno v veselje. Glajenje gub še nikoli ni bilo tako enosatvno. Celoten opis
54 €
Dostava Mimovrste
Zagotovite si brezplačno dostavo s

Razprodano

Številka: 767461

Predstavitev

Enostavnost in zmogljivost

Philips predstavlja parni likalnik Azur Performer, ki združuje zmogljivost in enostavno uporabo. Pohvali se lahko s samodejnim parnim regulatorjem, ki vedno poskrbi za optimalno količino pare. Posebna likalna plošča SteamGlide Plus je gladka in omogoča hitro likanje, zato boste prihranili svoj dragoceni čas.

western-digital

Učinkovito glajenje gub

Likalnik se lahko pohvali z močjo 2400 W, kar mu omogoča hitro segrevanje in zmogljivo delovanje. Rezultat so vrhunsko zlikana oblačila. Glajenje gub bo lažje, saj likalnik omogoča neprekinjen izpust pare do 40 g/min. Za glajenje trdovratnih gub pa lahko uporabite navpičen izpust pare, ki sega kar do 160 g.

Double Active Calc Clean je dvojni sistem odstranjevanja vodnega kamna. Ta preprečuje njegovo nabiranje, uporabite pa lahko še tablete, ki se bodo v kombinaciji z dvojnim sistemom znebile nadležnega vodnega kamna.

western-digital

Natančna konica in lahko drsenje

Likalnik se lahko pohvali s samodejnim parnim regulatorjem, zato samo izberete temperaturo in pričnite z likanjem. Likanje pa bo povsem enostavno, saj likalnik vsebuje natančno konico, ki ima 3 odlične lastnosti; je koničasta, ima elegantno zasnovo nosu in žlebič gumba. Tako boste lahko segli tudi v najbolj težvne in nedostopne dele.

Pri likanju je izjemnega pomena tudi teža likalnika. Ker je Azur Performer lahek, zagotavlja enostavno pomikanje po oblačilih. Za enostavno drsenje pa je zaslužna tudi posebna likalna plošča SteamGlide Plus, ki zagotavlja tudi ekstremno hitro likanje. Ima natančno zasnovane odprtine, ki zagotavljajo enakomerno porazdelitev pare.

western-digital

Tehnične podrobnosti:

  • Neprekinjen izpust pare: 40 g/min
  • Izpust pare: 160 g
  • Navpično likanje s paro: da
  • Pršenje: da
  • Napajanje: 2400 W
  • Nastavitev ECO za 20 % manjšo porabo energije
  • Dolžina kabla: 2 m
  • Prostornina zbiralnika za vodo: 300 ml
  • Dolivanje in izlivanje vode: Vratca z odpiranjem na stran

Garancija: 2 leti