Boditein nakupujte z BREZPLAČNO dostavo SEDAJ TUDI NA DOM!
0
na mesec

Philips ravnalnik las BHS675/00

Philips ravnalnik las BHS675/00

Številka: 955339
Odlična cena
Philips StraightCare BHS675/00 je odličen ravnalnik oz. oblikovalec las, ki deluje pri temperaturi 230 °C, narejen je iz keramične prevleke obogatene s keratinom, ki se segreje v 30 sekundah. Celoten opis
52,99 €
44,99 €
-15%
Dostava Mimovrste
Zagotovite si brezplačno dostavo s

Na zalogi v skladišču 4 artikli

Že danes predviden osebni prevzem
 
Jutri predvidena dostava na dom
 
Številka: 955339

Predstavitev

Nežen a učinkovit

Philips BHS675/00 ravnalnik las nežno oblikuje ravno pričesko, s pomočjo svilnato gladkih keramičnih plošč, ioni in digitalnim regulatorjem temperature. Je profesionalni ravnalec las, ki vas ne bo pustil na cedilu in bo zagotovil 95 % manj razcepljenih konic, ter s tem tudi čudovite rezultate. Z možnostjo uporabe na dveh napetostih pa lahko ravnalnik vzamete s seboj, kamorkoli boste potovali in si zagotovite popolno pričesko kadar koli.

Oblikujte svojo pričesko z ioni. Negativno nabiti ioni preprečujejo statično naelektrenost, negujejo lase in zgladijo lasno povrhnjico, kar okrepi sijaj las. Rezultat so čudoviti, sijoči in gladki lasje brez kodrov. Keramika je že po naravi mikroskopsko gladka in trpežna ter je eden izmed najboljših materialov za izdelavo ravnalnih plošč.

western-digital

Praktičen za uporabo

Izjemno dolgi plošči omogočata hitro in enostavno urejanje pričeske. Ravnalnik ima na voljo 11 digitalnih nastavitev temperature do 230 stopinj, pohvali pa se lahko tudi s funkcijo samodejnega izkopa, saj se po 30 minutah samodejno izklopi. Ravnalnik las se hitro segreje in je pripravljen za uporabo v 30 sekundah.

western-digital

Tehnične podrobnosti:

  • Čas segrevanja: 30 s
  • Dolžina kabla: 1,8 m
  • Najvišja temperatura: 230 °C
  • Barva: črna

Garancija: 2 leti