Boditein nakupujte z BREZPLAČNO dostavo SEDAJ TUDI NA DOM!
0
na mesec

Dormeo Ležišče iMemory Silver 90×190CM

Dormeo Ležišče iMemory Silver 90×190CM

Številka: 617855001
Ležišče Dormeo iMemory Silver ima inovativno obrnljivo jedro iz pene Ecocell. Na eni strani je mehko, na drugi pa trdo. Celoten opis
319,90 €
Dostava Mimovrste
Zagotovite si brezplačno dostavo s

Razprodano

Številka: 617855001

Predstavitev

Ležišče Dormeo iMemory Silver je na eni strani mehko, na drugi pa trdo. Z enostavnim obračanjem spreminjate njegovo trdoto in ga prilagodite svojim potrebam.

Modro jedro nudi tršo podporo in se boljše prilagodi teži telesa. Oranžno jedro pa daje mehkejšo podporo vašemu telesu in nudi manjšo prilagodljivost teži vašega telesa. Poleg tega je od širine ležišča 140 cm dalje jedro sestavljeno iz 2 ločenih jeder, kar pomeni, da si vsak od zakoncev svojo polovico ležišča nastavi po svoji meri.

Zaradi večih con se vaša teža telesa enakomerno porazdeli po celem ležišču. Tako ležišče deluje anatomsko in ortopedsko na vaše telo. Cone so različno trde, saj vsaka izmed njih podpira različno težke dele telesa: vzglavje, trup in vznožje:

  • cona podpira glavo, vrat in ramena,
  • cona podpira hrbtenico, medenico in kolke,
  • cona podpira noge, gležnje in pete.

Ker cone optimalno podpirajo telo, je hrbtenica med spanjem sproščena in neobremenjena. Med spanjem tako ne čutite nobenega pritiska, tiščanja, neudobja, ščemenja, ampak samo mehko, udobno razvajanje, ki objame vaše telo kot oblak.

Odprta celična struktura jedra in prevleka Climalite, tkanina z izjemno sposobnostjo sušenja in odvajanja vlage od vašega telesa, poskrbita, da spite v suhem in higieničnem spalnem okolju.

Prevleka ležišča je opremljena je z zadrgo, zato jo lahko preprosto snamete ter operete v pralnem stroju na 60°C in si s tem zagotovite popolno higieno ležišča.

Tehnične podrobnosti

  • vrsta: ležišče
  • debelina: 18 cm
  • sestava: 100% razgradljivih materialov (2 × 7,5 cm jedro Ecocell, 2 cm imemory spominske pene in 1 cm prevleke)
  • prevleka: bogatena s posrebrenimi vlakni
  • prilagajanje telesu: da