NEOLUX Spring Mattress vzmetnica Prestige Roll
222,04 € 179,90 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Kakovostno ležišče, na podlagi neodvisnih vzmeti Pocket Spring, zagotavlja vaši hrbtenici pravilen položaj med spanjem in zmanjšuje tveganje za bolečino v hrbtu in kostno-mišičnem sistemu.

Sivka vzmetnica
369 €

Kakovostna vzmetnica, ki bo navdušila vse, ki radi spijo na trebuhu.

Hitex žepkasto ležišče Zero Gravity 24 Memory
499,90 € 378,26 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

7 consko ležišče Hitex Zero Gravity 24 Memory spada med nadstandardno visoka, saj se ponaša s kar 24 cm višine. Sodi tudi med ležišča nove generacije žepkastih vzmeti.

Dormeo ležišče Aloe Vera Plus
329,99 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Visokokakovostno in čvrsto ležišče Aloe Vera Plus je visoko 18 cm in ima prevleko, ki je obogatena z dodatkom aloe vere, katera pomirja, vlaži in poživlja kožo.

Mraz vzmetnica
436 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Odlična vzmetnica za vse, ki potrebujejo miren, zdrav in okrepitveni spanec. Vzmetnica je zelo trdna, zato je primerna za tiste, ki radi ležijo na trebuhu.

Come-for Luxemburg vzmetnica
352,58 € 287,90 €

Kakovostno ležišče, ki zagotavlja sprostitev, točkovno podporo za hrbtenico in enakomerna porazdelitev obremenitve med spanjem.

Dormeo ležišče Fresh Prima Mattress ll
429,99 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Udobno 3-consko ležišče Fresh Prima je srednje čvrsto ležišče z višino 18 cm. 3 cone udobja so namenjene za optimalno opora različnih delov telesa.

Vzmetnica Sky latex
203,20 €

Odlična vzmetnica, ki je anti-alergijsko in anti-bakterijsko zaščitena. Vsebuje snemljivo zunanjo prevleko iz 80% bombaža in 20% poliestra

Vzmetnica z žepkastim vzmetenjem
129,80 €

Odlična vzmetnica z žepkastim vzmetenjem in štirislojno zaščito. Je anti-alergijsko in anti-bakterijsko zaščitena. Vsebuje snemljivo zunanjo prevleko iz 80% bombaža in 20% poliestra.