meblojogi Relax Premium MEMORY+ vrhunska žepkasta vzmetnica (160x200)

meblojogi Relax Premium MEMORY+ vrhunska žepkasta vzmetnica (160x200)

Številka: 100051871973
Partnerska prodaja
Vrhunsko ležišče s 5-conskim jedrom in s spominsko peno je popolna izbira vzmetnice za najzahtevnejše, saj nudi kar dve ležišči v enem. Žepkaste vzmeti poskrbijo za pravilen položaj hrbtenice med spanjem. S pralno, antibakterijsko prevleko. Celoten opis

1.205 €
783,25 €
-35%
Brezplačna dostava

Partnerska zaloga 5+ artikli

29.4. - 1.5. predvidena dostava na dom
 

Številka: 100051871973

Predstavitev

Razvajajte se v udobju razkošne spominske pene

Se po težkem in napornem dnevu želite sproščati v udobju razkošne spominske pene? V sodelovanju s slovenskim podjetjem Meblo Jogi smo za vas razvili vzmetnico Relax Premium Memory, ki vsebuje kar dve vzmetnici v enem! Na eni strani ima plast poliuretanske pene, ki nudi vašemu telesu maksimalno podporo, na drugi strani pa ima plast razkošne spominske pene, ki razvaja z izjemno udobnostjo in občutkom lebdenja.


Inteligentna spominska pena za neverjetno udobje

Meblo Jogi strokovnjaki so na vrh vzmetnice Relax Premium Memory položili 4,5 cm debelo plast inteligentne spominske pene, ki vam nudi neverjetno udobje med spanjem. Spominska pena v največji možni meri zmanjša povratni pritisk vzmeti na vaše telo in vam zato nudi kar se da veliko udobja. Hrbtenico ohranja v pravi legi in blaži bolečine v ramenih, vratu in kolkih. 

Dve ležišči v enem za izjemno prilagodljivost vašim potrebam 

Z nakupom vzmetnice Relax Premium Memory ne boste nikoli več v dilemi, če ste izbrali pravo ležišče. Ima 5-consko jedro, ki je sestavljeno iz žepkastega vzmetenja, ki se izjemno dobro prilagaja vašemu telesu. Na eni strani ima 2,5 cm plast iz poliuretanske pene, ki nudi dobro podporo vašemu telesu, na drugi pa 4 cm razkošne spominske pene, ki objame vaše telo in vam nudi neverjetno udobje. Relax Premium Memory vam nudi pogosto menjavo ležišča in popolno prilagajanje vašim željam in potrebam. 


Pralna in antibakterijska prevleka za miren spanec

Vzmetnica Relax Premium Memory vam omogoča, da vedno spite na čistem in svežem ležišču saj je obdana s snemljivo in pralno prevleko, katero lahko kadarkoli snamete in operete v pralnem stroju na 40°C. MebloJogi strokovnjaki so razvili Silver+ antibakterijsko zaščito, da bi zagotovili zaščito proti bakterijam, ki zaradi prisotnosti znoja in umazanije lahko povzročijo neprijetne vonjave.


Tehnične podrobnosti

Dimenzije 80 × 200, 90 × 190/200, 120 × 200, 140 × 200, 160 × 200, 180 × 200 cm – ni zvit v rolo
Dve ležišči v enem Da. Na eni strani je vzmetnica obdana s poliuretansko peno, na drugi pa s spominsko peno
Trdota Srednje do trdo ležišče za uporabnike s telesno težo do 150kg
Jedro 5 consko jedro iz prilagodljivih žepkastih vzmeti
Višina 23 cm
Prevleka Snemljiva in pralna antibakterijska prevleka
Pralna prevleka Da. Pralna v pralnem stroju (na 40°C)
Protibakterijska zaščita Da.