PerfectMatras Ležišče iz pene PERFECT ROOKIE s pralno prevleko (90x200)

PerfectMatras Ležišče iz pene PERFECT ROOKIE s pralno prevleko (90x200)

Številka: 100026088910
Partnerska prodaja
Idealno ležišče za otroke, najstnike in mlade, ki želijo spati na cenovno ugodnem ležišču. Penasto ležišče Perfect Rookie je narejeno iz visoko kakovostne pene Skycell, ki se neposredno prilagaja telesu. Celoten opis

144 €
Vključno z DDV
97,92 €
-32%
Brezplačna dostava

Naroči pri partnerju

10.10. - 13.10. predvidena dostava na dom
 

Številka: 100026088910

Predstavitev

Imenitno penasto ležišče, ki vašemu telesu nudi ustrezno podporo

Penasto ležišče Perfect Rookie je odlična izbira če potrebujete otroško ali najstniško ležišče, ležišče za goste ali za vikend. Izdelano je iz kvalitetne Skycell pene, ki vam nudi nežen občutek udobja, obenem pa vaše telo tudi dobro podpira.


Pralna prevleka za čisto in sveže ležišče

Prepoteno in umazano ležišče je vir bakterij, zaradi katerih ima ležišče lahko neprijetne vonjave. Da bi preprečili nastajanje bakterij smo ležišču dodali snemljivo in pralno prevleko, katero lahko odstranite kadar želite in jo operete, da bo vaše ležišče kot novo! Prevleka ima tudi antibakterijske lastnosti, zato bo spanec na ležišču Perfect Rookie vedno miren in udoben! 

Ležišče v roli za enostaven transport!

Penasto ležišče Perfect Rookie je zavito v rolo z zaščitno folijo, zato ga enostavno spravite v svoj avto in ga z lahkoto nesete v stanovanje oziroma v spalnico. Preden ga postavite na posteljo snemite zaščitno folijo in ga razvijte. Ležišče nato potrebuje 48 ur da dobi pravo obliko in je pripravljeno za uporabo. Življenje in spanec sta z ležiščem Perfect Rookie bolj enostavna! 


Skycell pena ustvari udobno ležišče, ki se prilagaja vašemu telesu!

Ležišče je izdelano iz udobne Skycell pene, ki se odlično prilagaja vašemu telesu, zato vam bo vedno udobno. Skycell pena obenem tudi nudi dobro podporo vašemu celotnemu telesu.


Tehnične podrobnosti

Dimenzije 80 × 200, 90 × 190/200, 120 × 200, 140 × 200, 160 × 200
Trdota Srednje trdo ležišče za uporabnike s telesno težo od 30 do 90 kg.
Jedro Iz kakovostne Skycell pene.
Višina 15 cm
Prevleka Snemljiva in pralna antibakterijska prevleka.
Pralna prevleka Da. Pralna v pralnem stroju.
Protibakterijska zaščita Da.