Lagea Hotel 5 Star ležišče, 80 x 200 cm

Znamka: Lagea Naša številka: 2473387002

Lagea Hotel 5 Star ležišče, 80 x 200 cm

Hotel 5 Star ležišče blagovne znamke Lagea z žepkastimi vzmetmi in debelino 23 cm. Celoten opis

213.3

213,30 € Vključno z DDV

Naša številka: 2473387002

Predstavitev

Opis artikla

Lagea ležišče Hotel 5 Star

Vzmetnica Hotel 5 star je nastala za potrebe hotelskih nastanitev, s časom pa je našla svojo pot v številne slovenske domove in širše, ker ponuja srednjo trdoto in dobro ležalno udobje in je tako prepričala zelo široko populacijo ljudi, z različnimi spalnimi navadami. Hotel 5 star je ležišče iz žepkastih vzmeti, ki neodvisno reagirajo ena od druge. Na jedro je zaradi povečanega udobja na obeh straneh dodan 2 cm sloj spominske pene, s postavitvijo sloja spominske pene v globino jedra se preprečuje morebitno potenje pri ljudeh, ki so nagnjeni k temu, smo pa s tem ohranili vse pozitivne fizikalne lastnosti, ki jih takšna pena nudi. Vrhnji, ležalni sloj pa predstavlja hladno valjana / HR pena, ki ohranja svežino spalnega okolja. Vrhnja prevleka je fiksna in je mešanica bombažne in pes tkanine. Vzmetnica je spalna obojestransko. Z rednim obračanjem vzmetnice vertikalno in horizontalno, podaljšamo življenjsko dobo izdelka.


Hotel 5 star je izbor za vse, ki:

  • se ne morejo odločiti, ali potrebujejo mehkejše ali trše ležišče
  • cenijo njegovo kompaktnost in lahkotnost
  • potrebujejo kvalitetno ležišče
  • želijo dolgoročno rešitev zase ali svoje goste

Žepkaste vzmeti

Žepkaste vzmeti so majhne, individualne vzmeti v žepku iz tkanine. To omogoča delovanje vsake vzmeti posebej, s čimer vzmeti tesno sledijo obliki telesa in podpirajo hrbtenico tako, da le-ta ostane v pravilnem položaju. Vsaka vzmet nudi individualno podporo in teža vašega telesa se enakomerno razporedi. To uspešno preprečuje nastanek pritiska na posamezne dele telesa, še posebej na ramena in predel bokov, hkrati pa z lahkoto omogočajo nemoteno spanje dveh oseb na zakonski postelji, tudi če je med vami in partnerjem velika razlika v teži. HR / hladno valjana pena: je izdelana iz penastega poliuretana, ki je dodatno obdelan še s kisikom. Takšna obdelava s kisikom povzroči, da se celična struktura pene delno razgradi, in sicer tako, da postane bolj prožna in zračna. Po zunanjosti boste takšno peno prepoznali po posebni strukturi por oziroma luknjic, ki omogočajo tudi večjo površinsko mehkobo, udobje in boljše odvajanje vlage iz ležišča. Spominska pena je material z visoko specifično gostoto, ki ga je NASA razvila za uporabo astronavtom in ima to unikatno lastnost, da po površini enakomerno porazdeli velike pritiske. Spominska pena reagira na toploto in je pri nižjih temperaturah trša, pri višjih pa mehkejša. S prilagajanjem telesni temperaturi našemu telesu zagotavlja podporo v hrbteničnem delu in posledično pospešuje prekrvavitev. Ležišča iz spominske pene priporočamo ljudem, ki imajo težave z alergijami. Ležišča, ki imajo vgrajeno spominsko peno, so priporočljiva za astmatike in alergike, saj gre za material, ki je antibakterijsko obdelan za preprečevanje nastanka plesni in mikroorganizmov.


Tehnične podrobnosti

Zunanja prevleka mešanica bombažne in pes tkanine, fiksna, z všitim 350 gr/m2 antialergijskim polnilom in dodatnim 1 cm slojem pene, zaradi zagotavljanja maksimalnega udobja
Višina ležišča cca 23 cm
Pakiranje PVC vreča, polna velikost

Garancija: 2 leti


Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%

Dimenzija 80 X 200
Debelina 23 cm