SportBaby Športni kotiček Sportwood-1

SportBaby Športni kotiček Sportwood-1

Številka: 100039395128
Partnerska prodaja
Športni kotiček je namenjen za najmlajše od 1. do 5. leta starosti oz. do 50 kg. Komplet vsebuje: športni kotiček, obroče, tobogan, set za montažo Dimenzije: višina: 130 cm, širina: 130 cm, dolžina: 84 cm. Tobogan: 130 × 35 cm. Športni kotiček je namenjen za notranje prostore! Celoten opis
260 €
Vključno z DDV
Partner: Egir d.o.o.

Razprodano

Številka: 100039395128

Predstavitev

Otroški športni kotiček »Sportwood« je športni sestav, namenjen najmlajšim. Lahko je tudi nepozabno darilo za otrokov rojstni dan.

Že za enoletnega otroka je bistvenega pomena, da se nauči plezanja po lestvi, privzdigovanja na drogovih, visenja na obročih in oprijemanja za vrvno plezalno mrežo.

Ta sestav omogoča opravljanje vseh teh prvin, ki so zelo koristne za malčkovo zdravje, razvoj koordinacije in motorike, prav tako pa mu zagotavlja kakovostno in zabavno preživljanje časa. Bukev in breza, iz katerih je sestav izdelan, dajeta temu športnemu kotičku neverjetno trpežnost. 

Otroški športni kompleks Sportwood je lahka konstrukcija, ki ne zahteva nobenega pritrjevanja. Gre za kompakten in dobro zasnovan športno-igralni center, ki ga lahko brez posebnega truda prevažate in ga hitro in enostavno namestite.

Športni kotiček je namenjen za najmlajše od 1. do 5. leta starosti oz. do 50 kg.

Komplet vsebuje: športni kotiček, obroče, tobogan, set za montažo

Dimenzije: višina: 130 cm, širina: 130 cm, dolžina: 84 cm. Tobogan: 130 × 35 cm.

Športni kotiček je namenjen za notranje prostore!