Hape Cliffhanger steza za kroglice
72,34 € 54,70 €

Trije utori na stranskih kockah naredijo Cliffhanger zelo dinamičen. Ne samo, da ti elementi izgledajo odlično, ampak tudi pričarajo izjemno vožnjo po progi.

Hape Quadrilla - The Cyclone
158,73 € 120,20 €
+ brezplačna dostava

Zadnji kos!

Hape Quadrilla velika steza za frnikule v s spiralnimi linijami in tirnicami. Set vsebuje 198 sestavnih delov in zagotavlja obilo zabave.

Woody Mikado MAXI
9,79 € 8,30 €

Dodatni 15% popust na izbrane artikle znamke Woody s promo kodo WOODY1519 velja do 15. 12. 2019 oz. do odprodaje zalog.

Maxi leseni Mikado je zabavna igra za otroke in odrasle. In kaj potem, če ena mikado palica meri 90 cm. Ta mikado je primeren za igro tako na vrtu, kot tudi v otroški sobi. Preprosto začnite igrati!

Hape Quadrilla - glasbeni set-27%
83,19 € 59,90 €

Zadnji kos!

Hape lesena igrača Quadrilla, glasbeni set s kar 97 sestavnimi deli in posebnimi zvončki, ki zapojejo.

Hape Quadrilla - Xcellerator
131,99 € 104,20 €
+ brezplačna dostava

Zadnji kos!

Hape Quadrilla velika steza za frnikule v s spiralnim lijakom. Set vsebuje 136 sestavnih delov in zagotavlja obilo zabave.

Hape Ringo
31,87 € 24,10 €

Zadnji kos!

Nauči se razmišljati hitro in previdno s to izjemno zabavno in hitro bambusovo „prstan“ igro.

Goki Učimo se računati – ploščice, 36 delov
23 € 22,20 €

Zadnji kos!

Otrokom je abstraktni svet številk sprva zelo tuj. S to privlačno raznobarvno igro se bodo otroci naučili računati. Ploščice so obojestransko potiskane, dobite pa jih v kakovostni leseni škatli, ki je namenjena shranjevanju igre. Ploščice so primerne tudi za grajenje. Kako jih boste uporabili, je vaša izbira.

Hape konstrukcija Mesto
135,19 € 104,10 €
+ brezplačna dostava

Zadnji kos!

Izkoristite novo dimenzijo s temi v temi svetlečimi vesoljskimi elementi. Spustite kroglice po zvezdni poti in si oglejte najhitrejšo. Kroglica se spusti mimo vesoljskih teles.

Hape Medieval Quest steza z žogo
124,19 € 94 €

Zadnji kos!

Vrnite se v čas vitezov in zmajev s to super stezo, kot bi se znašli v srednjem veku. Set vključuje vrtljiv stolp, voden mlin, vlečni most in nalepke, ki pretvorijo vsako vašo skladbo v srednjeveški grad.

Hape steza z žogo Grad
82,80 € 62,70 €

Zadnji kos!

Pobegnite s stolpa gradu s to štiritočkovno kroglo, z dvema prozornima stopnicama, ki bo resnično navdušujoča! Ko gredo kroglice skozi stezo, trije obešeni zvončki kličejo. Steza z žogo bo zabavala vso družino in skupaj prinesla številne izkušnje.

Plan Toys Ura
36,30 €

Ta barvita ura prijaha od ekološkega podjetja Plan Toys. Ura vključuje kartice, ki jih lahko postavite na vrh ure, tako da lahko otroci združijo svoje dejavnosti z določenim časom.

Goki logična igra Opeke
21 € 20,40 €

Naloga je zložiti kose po predlogi s kartic. Ta trd oreh bi bil izjemno enostaven, če bi bil vsak del samostojen element sestavljanke. Zato so mnogi segmenti (deli) sestavljeni iz več elementov. Naš nasvet – Najmlajši igralci začetniki lahko svoje prve podobe sestavljajo glede na barvno stran kartice. Seveda je tako sestavljanje podob mnogo enostavnejše in otroci hitro preidejo na zahtevnejši način te miselne igre in sestavljajo po enobarvnih predlogah.

Hape Quadrilla - Vertigo
131,99 € 123 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Hape Quadrilla velika steza za frnikule v s spiralnimi linijami in tirnicami. Set vsebuje 134 sestavnih delov in zagotavlja obilo zabave.

Hape domine Hammer
32,02 € 24,30 €

Ustvarite si barvito zabavo s tem setom domin. Uporabite vse dodatke za ustvarjanje barvite poti. Pozorni morate biti na to, da je pot povezana v enem kosu. Tukaj ni pravil, domin se ne more graditi dobro ali slabo.