EverEarth lesena steza za avtomobile
31 €

Zadnji kos!

Zabavna in zanimivo oblikovana lesena steza za avtomobile, ki bo vašega otroka vsekakor zabavala, poleg tega pa bo pripomogla k razvoju motorike.

Hape vozila na vrvici
9,99 € 9,50 €

Zadnji kos!

Na vrvico so privezana vozila, pa tudi prometni znaki, drevesa in celo oblak.

Hape Majhen graditelj bo s to igračo postal pravi mojster
42,31 € 32 €

Ta komplet vsebuje 62 kosov in je zato idealen za razvijanje otroške domišljije. V kompletu boste našli vse kar potrebujete za delo na gradbišču vijake, matice, izvijače in drugo praktično orodje. Vsak otrok v sebi nosi oblikovalca, s tem kompletom pa ga lahko v sebi le še bolj nadgradi.

Plan Toys rešilni avto
11,90 €

Ta mali rešilni avto od ekološkega podjetja Plan Toys je oblikovan tako, da ga otroci lahko brez težav vzamejo in se z njim igrajo. Ta serija ponuja tudi helikopter in gasilsko vozilo.

Eichhorn komplet z bagrom Constructor 6, 140 delov
43,40 € 36,80 €

Leseni komplet, ki omogoča sestavljanje 6 modelov – bager, grabilni traktor, nakladalec s kolesi, bager s kipom, unimog in nagladalec – bo navdušil vsakega malega oblikovalca. S tem kompletom razvijajte otrokovo domišljijo in fine motorične sposobnosti.

EverEarth leseno vozilo z dodatki
19,40 €

Zabavna tri različna lesena vozila združena v eno ogrodje, ki bodo poskrbela, da bo vaš otrok na zabaven način razvijal svoje ročne spretnosti in domišljijo.