EWA ECO-WOOD-ART GLOBUS LESENA 3D SESTAVLJANKA

EWA ECO-WOOD-ART GLOBUS LESENA 3D SESTAVLJANKA

Številka: 100052802543
Partnerska prodaja
Vzpodbudite svojo kreativnost z mehanično 3D sestavljanko v obliki globusa. Lastnoročno sestavite zemljo in ob tem spoznavajte karakteristike našega planeta. Globus se vrti okoli svoje osi, v stojalu pa se skriva predal na zaklepanje, zaklene se s skritim rotirajočim Celoten opis
93,50 €
Vključno z DDV
79,90 €

Partnerska zaloga 5+ artikli

6.8. - 7.8. predvidena dostava na dom
 

Številka: 100052802543

Predstavitev

PROSTI ČAS MALO DRUGAČE

Osvežujoč premor od telefona, televizije in računalnika, prižgite si vašo najljubšo glasbo in se potopite v svet sestavljanja. Aktivirajte svoje možgane z reševanjem sestavljanke in dokazano izboljšajte svoje razpoloženje in zmanjšajte raven stresa vsakdanjika. 

POSEBNO DARILO

Radi prijateljem razlagate o svojih potovanjih? Pospremite svoje potopise z globusom in pokažite kje ste potovali. Takšnega darila se bodo razveselili prav vsi, otroci se bodo z njim učili, odrasli pa obujali spomine na svoja najljubša potovanja. Zaradi svoje posebnosti in dizajna vam zagotavljamo, da vas bodo obiski spraševali o tej sestavljanki. Privoščite sebi ali svojim prijateljem to izvrstno darilo in uživjate v zgodbah, ki bodo sledile.

INTERAKTIVNA IGRAČA

Vzpodbudite svojo kreativnost z mehanično 3D sestavljanko v obliki globusa. Lastnoročno sestavite zemljo in ob tem spoznavajte karakteristike našega planeta. Globus se vrti okoli svoje osi, v stojalu pa se skriva predal na zaklepanje, zaklene se s skritim rotirajočim mehanizmom.

OKOLJU PRIJAZNA SESTAVLJANKA

Igrača je narejena iz naravnih materialov in ne vsebuje kovin ali plastike. Sestavlja se brez lepila.

TEHNIČNE LASTNOSTI

Velikost sestavljenega modela: 505 × 320 × 320 mm.

Velikost skrivnega predala: 210 × 140 × 65 mm.

Velikost paketa: 374 × 242 × 64 mm.

Število kosov sestavljanke: 393.

Priporočena starost: 14+ let