EverEarth leseni voziček za učenje hoje in urjenje motorike

Ocena: 4,3 3 ocen Znamka: EverEarth Naša številka: 753645

Odlična cena

EverEarth leseni voziček za učenje hoje in urjenje motorike

Zabaven in prijetno oblikovan lesen voziček, ki bo vašega otroka vsekakor zabaval, poleg tega pa bo poskrbel za učenje hoje in urjenje motorike. Celoten opis

74.9
4.3 3

86,95 € Vključno z DDV
74,90 €

Naša številka: 753645

Predstavitev

Opis artikla

Blagovna znamka EverEarth se ponaša z več kot 45 letnimi izkušnjami pri oblikovanju in proizvodnji lesenih igrač. Ekipa, ki razvija igrače poskrbi, da imajo le te odlično igralno vrednost ter da poleg tega spodbujajo otrokov naravni razvoj.

Vsi izdelki EverEarth so podvrženi najstrožjim notranjim testiranjem in testiranjem s strani industrije, le te pa izpolnjujejo zahtevane mednarodne standarde, kot so EN71 in ASTM.

Igrače EverEarth so izdelane iz lesa vzgajanega v nasadih, ki jih je potrdila Forest Stewardship Council (FSC). To je mednarodna organizacija, ki združuje ljudi, da bi našli rešitve, ki spodbujajo odgovorno skrbništvo gozdov na svetu, ne smemo pa pozabiti tudi na to, da so vsi izdelki pobarvani samo z barvami na vodni osnovi, ki porabijo manj kemikalij, kot akrilne barve, ki jih običajno uporabljajo drugi proizvajalci igrač, za konec pa velja omeniti tudi to, da je vsa embalaža narejena iz ne manj kot 70% recikliranega materiala in potiskana z barvili, ki so okolju prijazna.

Zabaven in prijetno oblikovan lesen voziček, ki bo vašega otroka vsekakor zabaval, poleg tega pa bo poskrbel za učenje hoje in urjenje motorike. Vsebuje veliko zanimivih in razvojnih iger za vašega malčka, kot so labirint za kroglice, ksilofon s kladivcem, štiridelno sestavljanko z živalskimi podobami, žebljičke v labirintu, tridelno prepoznavanje oblik in vrteče se rožice. Poleg vsega naštetega ima voziček zadaj tudi prostor za shranjevanje raznih stvari.

Podarite otroku lepši danes in lepši jutri! Podarite mu naravo! Podarite mu les!

Tehnične podrobnosti:

  • spol: dečki in deklice
  • starost: od 1. do 4. leta
  • dimenzije [cm]: 28,5 × 31,6 × 51,1
  • teža [kg]: 3,90

Varnostna opozorila


Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%

Priporočena starost od 1 do 4 let
Učni pripomočki da
Primerno za Za oba spola
Vlečna igrača ne