EverEarth lesena želva na palici

Znamka: EverEarth

EverEarth lesena želva na palici

Zabavna in prijetno oblikovana lesena želva, ki bo vašega otroka vsekakor zabavala, poleg tega pa bo poskrbela za razvoj vlečnih in ravnotežnih spretnosti pri otrokovem razvoju. Celoten opis

22.5

22,50 € vključno z DDVRedna cena: 23,99 €, Prihranite 1,49 € (6 %)

Naša številka: 753238

Predstavitev

Opis artikla

Blagovna znamka EverEarth se ponaša z več kot 45 letnimi izkušnjami pri oblikovanju in proizvodnji lesenih igrač. Ekipa, ki razvija igrače poskrbi, da imajo le te odlično igralno vrednost ter da poleg tega spodbujajo otrokov naravni razvoj.

Vsi izdelki EverEarth so podvrženi najstrožjim notranjim testiranjem in testiranjem s strani industrije, le te pa izpolnjujejo zahtevane mednarodne standarde, kot so EN71 in ASTM.

Igrače EverEarth so izdelane iz lesa vzgajanega v nasadih, ki jih je potrdila Forest Stewardship Council (FSC). To je mednarodna organizacija, ki združuje ljudi, da bi našli rešitve, ki spodbujajo odgovorno skrbništvo gozdov na svetu, ne smemo pa pozabiti tudi na to, da so vsi izdelki pobarvami samo z barvami na vodni osnovi, ki porabijo manj kemikalij, kot akrilne barve, ki jih običajno uporabljajo drugi proizvajalci igrač, za konec pa velja omeniti tudi to, da je vsa embalaža narejena iz ne manj kot 70% recikliranega materiala in potiskana z barvili, ki so okolju prijazna.

Zabavna in prijetno oblikovana lesena želva, ki bo vašega otroka vsekakor zabavala, poleg tega pa bo poskrbela za razvoj vlečnih in ravnotežnih spretnosti pri otrokovem razvoju.

Izdelek je narejen iz WPC-ja (Wood Plastic Composite), ki je zmes lesa in recikliranih plastičnih ostankov pri proizvodnem procesu. To pa pomeni, da je izdelek prijazen do okolja!

Tehnične podrobnosti:

  • spol: dečki in deklice
  • starost: od 1. do 4. leta
  • dimenzije [cm]: 23,5 × 15 × 47
  • teža [kg]: 0,75

Varnostna opozorila


Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%

Priporočena starost od 1 do 4 let
Učni pripomočki da
Primerno za Za oba spola
Okolju prijazno da
Vlečna igrača da