EverEarth lesena tabla

Znamka: EverEarth Naša številka: 753646

Odlična cena

EverEarth lesena tabla

Prijetno oblikovana lesena tabla z namiznim stojalom, ki bo vašega otroka vsekakor zabavala, poleg tega pa bo poskrbela za razvijanje umetniške žilice. Celoten opis

20.73

36,99 € Vključno z DDV
20,73 €
-43%

Naša številka: 753646

Predstavitev

Opis artikla

Blagovna znamka EverEarth se ponaša z več kot 45 letnimi izkušnjami pri oblikovanju in proizvodnji lesenih igrač. Ekipa, ki razvija igrače poskrbi, da imajo le te odlično igralno vrednost ter da poleg tega spodbujajo otrokov naravni razvoj.

Igrače EverEarth so izdelane iz lesa vzgajanega v nasadih, ki jih je potrdila Forest Stewardship Council (FSC). To je mednarodna organizacija, ki združuje ljudi, da bi našli rešitve, ki spodbujajo odgovorno skrbništvo gozdov na svetu, ne smemo pa pozabiti tudi na to, da so vsi izdelki pobarvani samo z barvami na vodni osnovi, ki porabijo manj kemikalij, kot akrilne barve, ki jih običajno uporabljajo drugi proizvajalci igrač.

Prijetno oblikovana lesena tabla z namiznim stojalom, ki bo vašega otroka vsekakor zabavala, poleg tega pa bo poskrbela za razvijanje umetniške žilice. Otroci lahko na tablo rišejo s kredo ali pa nanjo pritrjujejo magnete. Je zelo priročna tudi za na pot, saj se jo da preprosto sestaviti in razstaviti. Tako zavzame zelo malo prostora.

Podarite otroku lepši danes in lepši jutri! Podarite mu naravo! Podarite mu les!

Tehnične podrobnosti:

  • spol: dečki in deklice
  • starost: od 3. do 6. leta
  • dimenzije [cm]: 45,6 × 33,8 × 4,2
  • teža [kg]: 1,63

Varnostna opozorila


Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%

Priporočena starost od 3 do 6 let
Učni pripomočki da
Primerno za Za oba spola
Vlečna igrača ne