EverEarth lesena sestavljanka s kockami metulj, 9 kos

Znamka: EverEarth Naša številka: 753651

EverEarth lesena sestavljanka s kockami metulj, 9 kos

Lesena sestavljanka iz lesenih kock, narejena na temo Amazonskega pragozda, ki s štirimi različnimi slikami prikazuje razvoj metulja iz žuželke. Celoten opis

17.69

17,69 € Vključno z DDV

Naša številka: 753651

Predstavitev

Opis artikla

Blagovna znamka EverEarth se ponaša z več kot 45 letnimi izkušnjami pri oblikovanju in proizvodnji lesenih igrač. Ekipa, ki razvija igrače poskrbi, da imajo le te odlično igralno vrednost ter da poleg tega spodbujajo otrokov naravni razvoj.

Vsi izdelki EverEarth so podvrženi najstrožjim notranjim testiranjem in testiranjem s strani industrije, le te pa izpolnjujejo zahtevane mednarodne standarde, kot so EN71 in ASTM.

Igrače EverEarth so izdelane iz lesa vzgajanega v nasadih, ki jih je potrdila Forest Stewardship Council (FSC). To je mednarodna organizacija, ki združuje ljudi, da bi našli rešitve, ki spodbujajo odgovorno skrbništvo gozdov na svetu, ne smemo pa pozabiti tudi na to, da so vsi izdelki pobarvani samo z barvami na vodni osnovi, ki porabijo manj kemikalij, kot akrilne barve, ki jih običajno uporabljajo drugi proizvajalci igrač, za konec pa velja omeniti tudi to, da je vsa embalaža narejena iz ne manj kot 70% recikliranega materiala in potiskana z barvili, ki so okolju prijazna.

Lesena sestavljanka iz lesenih kock, narejena na temo Amazonskega pragozda, ki s štirimi različnimi slikami prikazuje razvoj metulja iz žuželke. Otrok bo ob igri razvijal svoje motorične in logične spretnosti.

Tehnične podrobnosti:

  • spol: dečki in deklice
  • starost: od 2. do 5. leta

Varnostna opozorila


Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%

Priporočena starost od 2 do 5 let
Učni pripomočki da
Število kosov 9 Kos
Primerno za Za oba spola
Okolju prijazno da