EverEarth lesena ladja za vstavljanje likov Noetova barka

Znamka: EverEarth Naša številka: 753225
EverEarth lesena ladja za vstavljanje likov Noetova barka

EverEarth lesena ladja za vstavljanje likov Noetova barka

Zanimivo oblikovana lesena Noetova barka, ki bo vašega otroka vsekakor zabavala, poleg tega pa bo poskrbela, da otrok skozi igro spozna biblično zgodbo o Noetovi barki. Celoten opis

38.6

38,60 € vključno z DDV

Predstavitev

Opis artikla

Blagovna znamka EverEarth se ponaša z več kot 45 letnimi izkušnjami pri oblikovanju in proizvodnji lesenih igrač. Ekipa, ki razvija igrače poskrbi, da imajo le te odlično igralno vrednost ter da poleg tega spodbujajo otrokov naravni razvoj.

Vsi izdelki EverEarth so podvrženi najstrožjim notranjim testiranjem in testiranjem s strani industrije, le te pa izpolnjujejo zahtevane mednarodne standarde, kot so EN71 in ASTM.

Igrače EverEarth so izdelane iz lesa vzgajanega v nasadih, ki jih je potrdila Forest Stewardship Council (FSC). To je mednarodna organizacija, ki združuje ljudi, da bi našli rešitve, ki spodbujajo odgovorno skrbništvo gozdov na svetu, ne smemo pa pozabiti tudi na to, da so vsi izdelki pobarvami samo z barvami na vodni osnovi, ki porabijo manj kemikalij, kot akrilne barve, ki jih običajno uporabljajo drugi proizvajalci igrač, za konec pa velja omeniti tudi to, da je vsa embalaža narejena iz ne manj kot 70% recikliranega materiala in potiskana z barvili, ki so okolju prijazna.

Zanimivo oblikovana lesena Noetova barka, ki bo vašega otroka vsekakor zabavala, poleg tega pa bo poskrbela, da otrok skozi igro spozna biblično zgodbo o Noetovi barki. Igrajte se z glavnimi junaki zgodbe in predstavite mu, kako je Noe rešil sebe, svojo družino in živali pred vesoljnim potopom. Igra vključuje lesene figure Noeta, njegove žene, barko ter osem živali.

Tehnične podrobnosti:

  • spol: dečki in deklice
  • starost: od 2. do 5. leta

Varnostna opozorila


Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%

Priporočena starost od 2 do 5 let
Učni pripomočki da
Primerno za Za oba spola
Okolju prijazno da