LEGO® Vetrnica Vestas Creator Expert 10268 - Odprta embalaža

LEGO® Vetrnica Vestas Creator Expert 10268 - Odprta embalaža

Številka: 2853008
Kot novo Odprodaja
Sestavite znano vetrno elektrarno z LEGO® Creator Expert 10268 Vetrnico Vestas Poleg tega je v kompletu iz leta 2019 na voljo tudi trajnostna vsebina, ki ponazarja zeleno okolico s smrekami in zelenim rastjem, ob tem pa dobite tudi bogat nabor dodatkov. Artikel ima poškodovano embalažo in ni bil uporabljen. Celoten opis
179,99 €
170,99 €
Dostava Mimovrste

Na zalogi v skladišču zadnji kos

Jutri predviden osebni prevzem
Prevzemna mesta
 
20.4. predvidena dostava na dom
 

Kot novo

Vsebina paketa je popolna, artikel je neoporečen. Lahko vsebuje manjše znake uporabe in ima lahko poškodovano ali nadomestno embalažo.

Številka: 2853008

Predstavitev

LEGO Vetrnica Vestas Creator 10268

Sestavite znano vetrno elektrarno z LEGO® Creator Expert 10268 Vetrnico Vestas Poleg tega je v kompletu iz leta 2019 na voljo tudi trajnostna vsebina, ki ponazarja zeleno okolico s smrekami in zelenim rastjem, ob tem pa dobite tudi bogat nabor dodatkov. 

Legendarno dansko podjetje LEGO ponuja izdelke, ki so v ospredju namenjeni otrokom od najmanjših do najstniških let. Prav tako je priljubljen med odraslimi uporabniki. Vodilni izdelek je originalni sklop tako imenovanih Lego kock, majhnih kock, ki jih lahko sestavite in ob tem razvijate svoje motorične sposobnosti za natančnost. Te jih dopolnjujejo številni drugi večbarvni deli, minifigure (imenovane tudi minifigures) in številni drugi, medsebojno združljivi materiali.

Lego

Glavne lastnosti

  • Vključuje službeno vozilo Vestas in 3 minifigurice: 2 Vestasova servisna tehnika z varnostno čelado, ženska in pes
  • Vrtite elektrarno v želeno smer in aktivirajte motor Power Functions, da zavrtite lopatice turbine in prižgete luč na verandi hiše
  • Pustite domišljiji prosto pot s to LEGO izložbo, ki bo prav gotovo všeč vsem mladim in bodočim inženirjem!
  • Lahko ga tudi sestavite za vaš dom ali pisarno

Tehnične podrobnosti

Število delov 826
Višina modela cca 1 m
Primerno za osebe od 12 leta starosti