LEGO Creator Expert 10261 Roller Coaster - Odprta embalaža

LEGO Creator Expert 10261 Roller Coaster - Odprta embalaža

Številka: 2551051
Kot novo Odprodaja
Uživajte v hitrosti, razburjenju in navdušenju te neverjetne znamenitosti, ki je del tega fantastičnega seta 10261 gorski vlak od LEGO® Creator Expert. Pazite in poskrbite, da so potniki pravilno in varno pritrjeni na svojih sedežih, spustite zavoro in vožnja se lahko začne. Vključite dvigalo in uživajte v vznemirljivi vožnji na podvozju. Artikel ima poškodovano embalažo in ni bil uporabljen. Celoten opis
349,99 €
227,70 €
-34%
Brezplačna dostava
Dostava Mimovrste

Razprodano

Odprta embalaža

Artikel ima odprto embalažo, vendar je brezhibno delujoč in popoln. Cena je dodatno znižana, velja naveden garancijski rok.

Številka: 2551051

Predstavitev

LEGO Creator 10261 Roller Coaster

Postavite se v čakalno vrsto za vstopnico za neverjetno LEGO zabavno atrakcijo s kompletom 10261 gorski vlak od LEGO® Creator Expert! Sprehodite se po pločniku okoli vodnjaka in v trgovini kupite osvežilno pijačo, preden nadaljuje do oznake, ki označuje najmanjšo dovoljeno višino za vstop na vlak.

Ostanite mirni, ko se prvič vzpenjate po klančini. Potem zadržite sapo in se ne bojite zakričati, saj vas čaka strmi padec z veliko zavojev, vendar ne pozabite se nasmejati na fotoaparatu! Fotografijo iz nepozabne vožnje lahko vzamete na stojalu, nato pa pojdite k vozičku s sladkorno peno. 

Dobro si oglejte zemljevid tematskega parka in razmislite o tem, kakšno avanturo boste naredili. Ali pa se odločite za še en spust z vlakom. Ta podrobni sofisticirani model vsebuje številne očarljive podrobnosti, s katerimi lahko premikate svojo domišljijo!

Lego

Glavne lastnosti

  • Primerno za: otroke od 15 leta dalje