LEGO Super Heroes 76128 Boj z Molten Manom-33%
34,99 € 23,34 €

Odprodaja

Združite moči z Spider-Manom in Mysterium ter ustvarite mesto iz Molten Man! Molten Mana Dangerous Lava topi vse na svoji poti. Pobegnite od trdnega pritiska tega ognjenega človeka in se izogibajte njegovemu hitremu udarcu. Zamotej Molten Mana obdan s pajčevino – dovolite si pogasiti ogenj z gasilnim aparatom!

LEGO Juniors 10759 Elastični: preganjanje na strehi-24%
26,99 € 20,32 €

Zadnji kos!

Pomagajte Elastičnemu zgrabiti Srcreenslaverja z igralnim setom. Ta igralna igra vam ponuja stavbo s strešnim prostorom, heliport, helikopter, Elastičnega in 2 mini figuri. Vsebuje helikopter s šasijo za hitro delovanje, vrtljiv hipnotični propeler in prostor v pilotski kabini kamor lahko postavite Elastičnega. Med dodatki je prenosni računalnik in sledilna naprava.

LEGO Super Heroes 76153 Helicarrier Avenger - Odprta embalaža-14%
129,99 € 111,21 €

Odprta embalaža

M.O.D.O.K. superpadouch z velikimi možganskimi napadi in odvisno od vas je, da ga zaustavite! Helicarrier je pripravljen na akcijo. Iron Man, Captain Marvel, Thor, Black Widow, War Machine in Nick Fury so oboroženi in pripravljeni pomagati. V pilotski kabini je prostora za 3 od njih. Zaženite rotorje, prilagodite topove in se pripravite na pravo hitrost, da boste zlikavca vrnili v poseben zapor. Artikel ima poškodovano embalažo in ni bil uporabljen.

LEGO Super Heroes 76151 Pasti za Venomosaurusa - Odprta embalaža-15%
84,99 € 71,90 €

Odprta embalaža

Ali lahko pomagate Spider-Manu, Iron Spiderju in Spider-Hamu premagati Venoma v boju za Venomova jajca? Venom nadzoruje svoj Venomosaur. Samo en ugriz in superjunaki se spremenijo v okostje! Spider-Man namesti svoj mega buggy z odličnim orožjem in super blaženjem. Vendar pa Venom napada z debelo in črno pajčevino. Artikel ima poškodovano embalažo in ni bil uporabljen.