LEGO batmobil Super Heroes 76112-30%
109,99 €

75,96 €

Zadnji kos!

Vozite po ulicah mesta Gotham v tem neverjetnem 4-kolesnem vozili Batmobile, ki je 76112 iz zbirke LEGO® DC Super Heroes. Batmana postavite v kokpit, prižgete motorje in uporabite svoj pametni telefon ali tablični računalnik za nadzor Batmobila preko Bluetooth. Vozite naprej, nazaj, levo, desno … lahko celo naredite zavojem za 360 stopinj!


LEGO Juniors 10759 Elastični: preganjanje na strehi
26,99 €

21,50 €

Zadnji kos!

Pomagajte Elastičnemu zgrabiti Srcreenslaverja z igralnim setom. Ta igralna igra vam ponuja stavbo s strešnim prostorom, heliport, helikopter, Elastičnega in 2 mini figuri. Vsebuje helikopter s šasijo za hitro delovanje, vrtljiv hipnotični propeler in prostor v pilotski kabini kamor lahko postavite Elastičnega. Med dodatki je prenosni računalnik in sledilna naprava.


LEGO Spider-Man in lovljenje avtomobilov
10,60 €

Novo

Zgrabite roparja zelenega Goblina v hitrem avtomobilu Spider-Mana! Green Goblin odleti na svojem padalu skupaj z ukradenimi vrednimi predmeti oziroma denarjem. Izogibajte se bučni bombi in ga ulovite v pajčevino!


LEGO Super Heroes 76042 Shield Helicarrier
499,99 €

394,40 €
+ brezplačna dostava

Zadnji kos!

Sestavite spektakularni LEGO Shield Helicarrier set, ki se ponaša z dvema vzletno-pristajalnima stezama ter vsemi potrebnimi podpornimi vozili. V setu boste našli tudi številne minifigure vaših najljubših Marvel superjunakov.-


LEGO Super Heroes 76070 Mogočni mikri: Wonder Woman proti Doomsdayu-19%
9,99 €

8 €

Zadnji kos!

Komplet Lego Super Heroes 76070 Mogočni mikri: Wonder Woman proti Doomsdayu vsebuje figurici Wonder Woman in Doomsdaya. Pomagaj Wonder Woman, da zlobnežu Doomsdayu prepreči, da bi uresničil svoje hudobne namene. Komplet vsebuje 85 kosov in je primeren za otroke med 5. in 12. letom starosti.


LEGO Super Heroes 76082 Rop banke
26,99 €

24,80 €

Zadnji kos!

Roparji so vdrli v banko, zato pohiti na prizorišče s Spider-Manom! Naj te ne prevarata maski Hulka in Stotnika Amerike – to so zločinci. Gotovina frči vsenaokoli, ker so uporabili hibridni izstreljevalnik žebljičkov za razstreljevanje bankomatov in hibridno puško z verigo za pripenjanje bankomata. Splezaj čez stavbo in ustreli s Spider-Manovim mogočnim razstreljevalnikom. Nato polovi zamaskirane roparje, še preden lahko z denarjem vred pobegnejo na motorju!


LEGO Super Heroes 76085 Bitka pri Atlantidi-18%
26,99 €

21,90 €

Zadnji kos!

Klic v sili! Parademon™ skuša ukrasti Materino škatlo. Odbij napade zlobnega zavojevalca z Aquamanovim močnim izstreljevalnikom in s plazemskimi puškami stražarjev Atlantide.


LEGO Super Heroes 76091 Mogočni mikri: Thor proti Lokiju
10,99 €

8,50 €

Zadnji kos!

V epski bitki mogočnih mikrov uprizori spopad med Thorom in Lokijem! Začni bratovsko bitko mogočnih mikrov med Thorom in Lokijem! Perfektne avtomobile mogočni mikri poženi z največjo hitrostjo. Napadi s Thorovim mogočnim kladivom Mjölnirjem in vrni napad z Lokijevim žezlom. Kateri brat bo zmagal? Kar ti se odloči!


LEGO Super Heroes 76092 Mogočni mikri: Batman proti Harley Quinn
10,99 €

7,80 €

Zadnji kos!

Uprizori dvoboj Mogočnih mikrov Batman™ proti Harley Quinn™!Navij Mogočne mikre do konca, da boš uprizoril tekmo med Batmanovim Batkrilom proti avtomobilu Harley Quinn! Izogni se ogromnemu kladivu Harley Quinn in vrni napad z Batmanovim kavljem. Kdo bo zmagal v tem epskem dvoboju? Kar ti se odloči!


LEGO Super Heroes 76094 Mogočni mikri: Supergirl proti Brainiacu-25%
10,99 €

8,18 €

Zadnji kos!

Uživaj med zabavnim bojevanjem za skrčeno mesto! Uživaj med zabavnim bojevanjem za skrčeno mesto!Sproži vesoljsko misijo Mogočni mikri, da si pridobiš Kandor, mesto v steklenici, od Brainiac™. Skoči v raketo Supergirl, vzleti in se zapodi za Brainiacovim NLP-jem. Pograbi skrčeno mesto iz zlobneževih rok in zdrvi stran. Nato si malo mestece oglej s Supergirlinim povečevalnim steklom.


LEGO Super Heroes 76096 Superman in Krypto sodelujeta
26,99 €

20,40 €

Zadnji kos!

Supermanu™ pomagaj pobegniti iz kriptonskega zapora!Poveži se s superpsom Kryptom™, da pomagaš Supermanu™ pobegniti iz kriptonskega zapora. Odvrni Lobovo™ pozornost, da bo pozabil stražiti zapor in te začel loviti na svojem perfektnem motorju Vesoljski pujs. Izogni se izstreljevalnikov žebljičkov kriptona. Z Vesoljskega pujsa odvrzi bombo in jo uporabi za razstrelitev zapora in osvoboditev Supermana. Nato z Lobom poleti v bitko za rdečo Injekcijo energije!


LEGO Super Heroes 76097 Spopad z Lex Luthorjem v robotskem oklepu
44,99 €

34,40 €

Zaženi stroje za bitko proti Lex Luthorjevemu™ robotskemu oklepu! Spopadi se z robotskim oklepom Lexa Luthorja™ in Batmanovim Batjadralnikom. Ostro zavij in se izogni mogočnemu hitremu izstreljevalniku na šest žebljičkov na oklepu. Pazi se ogromne sekire in napadi z izstreljevalniki žebljičkov na jadralnem letalu. Zaženi Firestorm™, da boš pomagal Batmanu™ in se pridruži dvoboju med Wonder Woman™ in Cheetah™. Skupaj si morate prisvojiti zeleno Injekcijo energije, še preden Lex Luthor pobegne v svojem rešilnem čolniču!


LEGO Super Heroes 76098 Speed Force zasleduje Freeza
39,99 €

34,30 €

Zadnji kos!

Zasleduj Reverse Flasha™ in pograbi Injekcijo energije! Klic v sili! Reverse Flash™ beži z modro Injekcijo energije! Flash™ in Kiborg ga lovita v strašnem KiborgKopterju. Izogni se ledenim žebljičkom, ki jih strelja Killer Frost™ iz svojega Ledenega avta. Ustreli z izstreljevalnikom žebljičkov na KiborgKopterju in izstreli mrežo, da ujameš Reverse Flasha. Nato pristani, odpni orožje in se bojuj, da si spet prisvojiš dragoceno modro Injekcijo energije!


LEGO Super Heroes 76100 Napad z lovcem Kraljevski krempelj-30%
39,99 €

27,90 €

Odlična cena

Z Nakijinim osupljivim lovcem Kraljevski krempelj ujemi Killmongerja! Pomagaj Črnemu panterju v zadnji bitki s Killmongerjem! Zlezi v pilotsko kabino lovca Kraljevski krempelj z Nakio in se vzpni pod nočno nebo. Ustreli z izstreljevalnikom žebljičkov proti Killmongerju in Ulyssesu Klaueju, nato pa pristani z izjemnim zračnim plovilom. Napadi z Nakijinimi diskastimi rezili, izogni se Killmongerjevim švigajočim izstrelkom in ujemi superzločinca v ječi na Kraljevskem kremplju!


LEGO Super Heroes 76101 Outrider Napad ladje
16,99 €

13,90 €

Zadnji kos!

Pridružite se silam s Captain America in Black Widow in branite Wakando pred invazijo s tem neverjetnim setom Outrider: Napad ladje iz serije LEGO Marvel Super Heroes.


LEGO Super Heroes 76102 Thorovo kladivo Stormbreaker
29,99 €

23,60 €

Zadnji kos!

V kokpit vesoljskega plovila vstopite skupaj z Rocketom, Thorom in Grootejem ter se odpravite v vesolje s setom Thorovo kladivo Stormbreaker iz serije LEGO® Marvel Super Heroes. Porazi nasprotnike na misiji Avengers in najdi Thorovo najmočnejše orožje.


LEGO Super Heroes 76104 The Hulkbuster Smash-Up
42,99 €

35,50 €

Zadnji kos!

Pazite! Proxima Midnight prevladuje v streljaškem stolpu in strelja na Hulkbusterja Bruce Bannerja v setu The Hulkbuster Smash-Up iz serije LEGO® Marvel Super Heroes. Razstrelite žogice na stolpu z močnim strelnim Hulkbusterjem. Razmislite o napadih Proxime Midnight in se vrnite s Falconom, da obnovite kamen neskončnega časa.


LEGO Super Heroes 76107 Thanos: Poslednja bitka
90 €

Zadnji kos!

Pojdite v boj z Avengers setom 76107 iz serije LEGO® Marvel Super Heroes. Bojujte se s Thanosom in lovci na Lodi. Odprite kokpit in pojdite v vesoljski napad s Star-Lordom in Gamoro. Zgrabite priložnost in letite kot zmagovalec!


LEGO Super Heroes 76110 Batman: napad Talona
26,99 €

25 €

Zadnji kos!

Pripravite se na veliko akcije s setom 76110 Batman™: napad Talona iz LEGO® DC Super Heroes! Pokončajte nasprotnika z Batmanom in njegovim pomočnikom Aceom. Postavite Batmana v vozilo in pojdite v akcijo. S sovražniki se lahko spopadeš s pomočjo avta ali brez.


LEGO Super Heroes 76111 Batman: Uničenje Brother Eye
39,99 €

36 €

Zadnji kos!

Združite moči z Batmanom in Batwoman™ in se pridružite napeti bitki 6111 Batman ™: Uničenje Brother Eye™ iz LEGO® DC Super Heroes! Ustrelite v žareče oči in se izognite napadom sovražnika. Izognite se eksplozivnim raketam OMAC in izberite pravo Batmanovo orožje, da porazite nevarnega kiborga.


LEGO Super Heroes 76114 Spider-Manov pajek
44,99 €

38,70 €

Zadnji kos!

Zgrabite tatu in poiščite ukradene diamante na peščenem skrivališču! Združevanje moči z Spider-Man in Spider-Man 2099, ulovite diamantega tatu, znanega kot Sandman in Sup. ** Spiderman ** ima funkcijo hoje pravega pajka, ponaša se z 2 strelnima pištolama in pištolo, ki razprostre pajkovo mrežo.


LEGO Super Heroes 76052 Batmanova jama
299,99 €

155,90 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Zahvaljujoč posebnemu LEGO Super Heroes setu se lahko vrnete v Batmanovo jamo z ikoničnimi elemente, ki jih poznamo iz klasične televizijske serije Batman iz leta 1960.


LEGO Super Heroes 76089 Mogočni mikri: Scarlet Spider proti Sandmanu
10,99 €

8,50 €

Z mogočnimi mikri se zapodi v bitko proti Sandmanu s Scarlet Spiderjevim Spider-reaktivcem! Izogni se peščenemu nakladalniku superzločinca ter njegovemu mogočnemu peščenemu kladivu. Nato zajemi pesek z zadnjega dela peščenega nakladalnika s Scarlet Spiderjevo žlico.


LEGO Super Heroes 76093 Mogočni mikri: Nightwing proti Jokerju
10,99 €

8,50 €

Z Nightwingom™ se zapodi za Jokerjevim superkulskim Mogočni mikro sladolednim tovornjakom! Prestrezi zločinskega princa klovnov in ga napadi z batonom. Iz prtljažnika tovornjaka poberi sladoled in pobegni. Nato se spočij, ampak pazi, preden se lotiš sladoleda – morda je zastrupljen!


LEGO Super Heroes 76108 Soočenje v Sanctum Sanctorum
119,99 €

106,50 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Alarm! Sedaj je na voljo set 76108 Sanctum Sanctorum iz LEGO® Marvel Super Heroes. Cull Obsidian in Ebony Maw napadata hišo Sanctum Sanctorum doktorja Strange. Spusti se s strehe z Iron Spider-Manom in se pripravi na soočenje.


LEGO Super Heroes 76118 Mr. Freeze™ vs. Batman na Batmotorce™
27,60 €

Novo

Alarm! Mr. Freeze™ želi zamrzniti celotno GOTHAM CITY™! Hitro pomagajte z LEGO® Batmanom in Robinom na Batmotorju v tem kompletu. Uživaj z motornimi sanmi. Zamrzni in se izogibaj njegovi zamrzovalni pištoli. Potem se je Batmanov motocikel razdelil na dva dela superpadoucha v past. Napad z Robinovim mečem in Strefom. Freeze pomaga Batmanu z batarangom in ejektorjem.


LEGO Super Heroes 76119 Batmobile™: pregon Jokerja
31,50 €

Novo

Alarm! Joker je v centru GOTHAM CITY™ nagajiv, zato skoči not v Batmobile iz LEGO® in Batmanom in ga ustavi. Stopite na to, da plamen odženete iz izpušnega sistema in zavrtite Batmanove simbole na kolesih. Odstranite skrite ejektorje in odprite ogenj. Izogibajte se strelcem Jokerja in nato skočite iz Batmobila in ga zavrtite po ulici. Obvaruj superpadoucha še pred večjim kaosom!


LEGO Super Heroes 76120 Batmanovo letalo in hekerji
55,20 €

Novo

LEGO® Batman, komisar Gordon in SHAZAM. Superpadouch je ukradel sef, ga pritrdil na helikopter in zdaj poskuša pobegniti. Ulovite ga z Batmanovim lovilnim Batwingom in policijskim avtomobilom komisarja Gordona. Izogibajte se raketam za helikopterje in poskrbite za Batwingsa in s tem za orožje, da bo brezhibno. Ulovi helikopter in poskrbi za pristanek Rangersa, preden pobegne z ukradenim denarjem in dragulji.


LEGO Super Heroes 76122 Clayface™ Napad na Batmanovo jamo
110,40 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Bruce Wayne™ se mora spremeniti v Batman in ustaviti Clayface ™, ki napade LEGO® Napad na Batmanovo jamo. Preverite ustreznost in skočite na Bat-Tank. Ustreli pošast in poskusite ga zadeti z raketami in kljuko Bat-Tanka. Stopite v stik z Batwoman™ in rešite Robin iz krempljev velikih rok Clayface. Ampak pazi – Two-Face™ poskuša izvleči Catwoman™ iz zapora. Morate tudi predvideti, kaj vse lahko pripelje do uničenja Batmanove jame!


LEGO Super Heroes 76137 Batman™ vs. Riddler™ in rop
10,60 €

Novo

Pomagajte Batmanu premagati zločinca vlomilca banke GOTHAM CITY ™ v tej razburljivi LEGO® DC Batman igri! Superpadouch je oropal bankomat in zdaj beži na svojih rolerjih. Skoči v Batmanovo neverjetno LEGO Bat-vozilo in se odpravi na dogodivščino. Odprava na Riddler Rangers Batarang na Zemljo in Save Stolen Money!


LEGO Super Heroes 76138 Batman™ in Jokerjev pobeg
45 €

Novo

Batman, potrebujemo pomoč! Harley Quinn™ pomaga Jokerju Pobeg iz zapora Arkham. Hitro se odpravi na mesto zločina v Batmanovem helikopterju. Pazite na bombe, ki so bile izpuščene iz katapulta. In ne pustite, da Harley Quinn uniči zid z verigo in kljuko. S tem neverjetnim kompletom LEGO® z Batmanom in Jokerjem se zabava nikoli ne konča.


LEGO SuperHeroes Raziskovalci kvantnega kraljestva 76109
26,99 €

21,70 €

Združite moči z superherojem v kvantni svet 76109 raziskovalci iz LEGO® Marvel Super junaki! Pilotirajte z Ant-Man kvantnim vozilom in se povežite z Wasp in Ghost! Pripravite se na vzlet, motorje in letenje. Cilj Ghosta kicker kvantne vozila in tudi Ant-Manovou boljše orožje. Morate premagati junake, da premagate ta strah, ki je vaš sovražnik!


LEGO Super Heroes 76084 Poslednja bitka v Asgardu
54,99 €

51,20 €

Hela pokliče svojega Beserkerja ter vsemogočnega volka Fenrisa ter se pripravi za napad mesta Asgard. Pripravi se na skos v vesoljno ladjo Commodore ter skupaj z Valkyro odpotuj v vesolje. Pripravi se na poslednjo bitko za Asgard.