Najdeno: 43

V kategoriji trenutno ni izdelkov.

LEGO Super Heroes 76070 Mogočni mikri: Wonder Woman proti Doomsdayu
9,99 €

8 €

Zadnji kos!

Komplet Lego Super Heroes 76070 Mogočni mikri: Wonder Woman proti Doomsdayu vsebuje figurici Wonder Woman in Doomsdaya. Pomagaj Wonder Woman, da zlobnežu Doomsdayu prepreči, da bi uresničil svoje hudobne namene. Komplet vsebuje 85 kosov in je primeren za otroke med 5. in 12. letom starosti.


LEGO Super Heroes 76084 Poslednja bitka v Asgardu
54,99 €

50,50 €

Zadnji kos!

Hela pokliče svojega Beserkerja ter vsemogočnega volka Fenrisa ter se pripravi za napad mesta Asgard. Pripravi se na skos v vesoljno ladjo Commodore ter skupaj z Valkyro odpotuj v vesolje. Pripravi se na poslednjo bitko za Asgard.


LEGO Super Heroes 76085 Bitka pri Atlantidi
26,99 €

21,20 €

Zadnji kos!

Klic v sili! Parademon™ skuša ukrasti Materino škatlo. Odbij napade zlobnega zavojevalca z Aquamanovim močnim izstreljevalnikom in s plazemskimi puškami stražarjev Atlantide.


LEGO Super Heroes 76091 Mogočni mikri: Thor proti Lokiju
10,99 €

9,20 €

Zadnji kos!

V epski bitki mogočnih mikrov uprizori spopad med Thorom in Lokijem! Začni bratovsko bitko mogočnih mikrov med Thorom in Lokijem! Perfektne avtomobile mogočni mikri poženi z največjo hitrostjo. Napadi s Thorovim mogočnim kladivom Mjölnirjem in vrni napad z Lokijevim žezlom. Kateri brat bo zmagal? Kar ti se odloči!


LEGO Super Heroes 76092 Mogočni mikri: Batman proti Harley Quinn
11 €

Zadnji kos!

Uprizori dvoboj Mogočnih mikrov Batman™ proti Harley Quinn™!Navij Mogočne mikre do konca, da boš uprizoril tekmo med Batmanovim Batkrilom proti avtomobilu Harley Quinn! Izogni se ogromnemu kladivu Harley Quinn in vrni napad z Batmanovim kavljem. Kdo bo zmagal v tem epskem dvoboju? Kar ti se odloči!


LEGO Super Heroes 76094 Mogočni mikri: Supergirl proti Brainiacu
10,99 €

8,50 €

Zadnji kos!

Uživaj med zabavnim bojevanjem za skrčeno mesto! Uživaj med zabavnim bojevanjem za skrčeno mesto!Sproži vesoljsko misijo Mogočni mikri, da si pridobiš Kandor, mesto v steklenici, od Brainiac™. Skoči v raketo Supergirl, vzleti in se zapodi za Brainiacovim NLP-jem. Pograbi skrčeno mesto iz zlobneževih rok in zdrvi stran. Nato si malo mestece oglej s Supergirlinim povečevalnim steklom.


LEGO Super Heroes 76096 Superman in Krypto sodelujeta-22%
26,99 €

20,90 €

Zadnji kos!

Supermanu™ pomagaj pobegniti iz kriptonskega zapora!Poveži se s superpsom Kryptom™, da pomagaš Supermanu™ pobegniti iz kriptonskega zapora. Odvrni Lobovo™ pozornost, da bo pozabil stražiti zapor in te začel loviti na svojem perfektnem motorju Vesoljski pujs. Izogni se izstreljevalnikov žebljičkov kriptona. Z Vesoljskega pujsa odvrzi bombo in jo uporabi za razstrelitev zapora in osvoboditev Supermana. Nato z Lobom poleti v bitko za rdečo Injekcijo energije!


LEGO Super Heroes 76098 Speed Force zasleduje Freeza
39,99 €

31 €

Zadnji kos!

Zasleduj Reverse Flasha™ in pograbi Injekcijo energije! Klic v sili! Reverse Flash™ beži z modro Injekcijo energije! Flash™ in Kiborg ga lovita v strašnem KiborgKopterju. Izogni se ledenim žebljičkom, ki jih strelja Killer Frost™ iz svojega Ledenega avta. Ustreli z izstreljevalnikom žebljičkov na KiborgKopterju in izstreli mrežo, da ujameš Reverse Flasha. Nato pristani, odpni orožje in se bojuj, da si spet prisvojiš dragoceno modro Injekcijo energije!


LEGO Super Heroes 76104 The Hulkbuster Smash-Up-21%
42,99 €

33,90 €

Zadnji kos!

Pazite! Proxima Midnight prevladuje v streljaškem stolpu in strelja na Hulkbusterja Bruce Bannerja v setu The Hulkbuster Smash-Up iz serije LEGO® Marvel Super Heroes. Razstrelite žogice na stolpu z močnim strelnim Hulkbusterjem. Razmislite o napadih Proxime Midnight in se vrnite s Falconom, da obnovite kamen neskončnega časa.


LEGO Super Heroes 76107 Thanos: Poslednja bitka
89,99 €

82,90 €

Zadnji kos!

Pojdite v boj z Avengers setom 76107 iz serije LEGO® Marvel Super Heroes. Bojujte se s Thanosom in lovci na Lodi. Odprite kokpit in pojdite v vesoljski napad s Star-Lordom in Gamoro. Zgrabite priložnost in letite kot zmagovalec!


LEGO batmobil Super Heroes 76112
109,99 €

80,80 €

Vozite po ulicah mesta Gotham v tem neverjetnem 4-kolesnem vozili Batmobile, ki je 76112 iz zbirke LEGO® DC Super Heroes. Batmana postavite v kokpit, prižgete motorje in uporabite svoj pametni telefon ali tablični računalnik za nadzor Batmobila preko Bluetooth. Vozite naprej, nazaj, levo, desno … lahko celo naredite zavojem za 360 stopinj!


LEGO Spider-Man in lovljenje avtomobilov
9,99 €

Novo

Zgrabite roparja zelenega Goblina v hitrem avtomobilu Spider-Mana! Green Goblin odleti na svojem padalu skupaj z ukradenimi vrednimi predmeti oziroma denarjem. Izogibajte se bučni bombi in ga ulovite v pajčevino!


LEGO Super Heroes 76046 Heroji pravičnosti: boj v oblakih
70 €

Povežite svojo moč s super junakom in se borite v navdušujočem boju z Lexem Luthorjem visoko nad Metropolisem. Letite z Batmanom v kabini Batmobila. Letite s Supermanom in Wonder Woman ter rešite Louis.


LEGO Super Heroes 76082 Rop banke-22%
26,99 €

20,90 €

Odlična cena

Roparji so vdrli v banko, zato pohiti na prizorišče s Spider-Manom! Naj te ne prevarata maski Hulka in Stotnika Amerike – to so zločinci. Gotovina frči vsenaokoli, ker so uporabili hibridni izstreljevalnik žebljičkov za razstreljevanje bankomatov in hibridno puško z verigo za pripenjanje bankomata. Splezaj čez stavbo in ustreli s Spider-Manovim mogočnim razstreljevalnikom. Nato polovi zamaskirane roparje, še preden lahko z denarjem vred pobegnejo na motorju!


LEGO Super Heroes 76089 Mogočni mikri: Scarlet Spider proti Sandmanu
11 €

Z mogočnimi mikri se zapodi v bitko proti Sandmanu s Scarlet Spiderjevim Spider-reaktivcem! Izogni se peščenemu nakladalniku superzločinca ter njegovemu mogočnemu peščenemu kladivu. Nato zajemi pesek z zadnjega dela peščenega nakladalnika s Scarlet Spiderjevo žlico.


LEGO Super Heroes 76090 Mogočni mikri: Star-Lord proti Nebuli
10,99 €

9,20 €

Bojuj se, da si boš od Nebule spet pridobil ukradeno kaseto z mešanimi posnetki s Star-Lordovim kulskim Milanom! Vendar se pazi zlobneževega oklepnega vozila Necrocrft, ki te skuša razbiti. Obrni Star-Lordovo glavo, da pokaže svoj zakrinkani obraz, napadi z njegovim vesoljskim razstreljevalnikom in Nebuli odvzemi kaseto, še preden lahko pobegne!


LEGO Super Heroes 76093 Mogočni mikri: Nightwing proti Jokerju
10,99 €

9,20 €

Z Nightwingom™ se zapodi za Jokerjevim superkulskim Mogočni mikro sladolednim tovornjakom! Prestrezi zločinskega princa klovnov in ga napadi z batonom. Iz prtljažnika tovornjaka poberi sladoled in pobegni. Nato se spočij, ampak pazi, preden se lotiš sladoleda – morda je zastrupljen!


LEGO Super Heroes 76097 Spopad z Lex Luthorjem v robotskem oklepu-20%
44,99 €

35,90 €

Odlična cena

Zaženi stroje za bitko proti Lex Luthorjevemu™ robotskemu oklepu! Spopadi se z robotskim oklepom Lexa Luthorja™ in Batmanovim Batjadralnikom. Ostro zavij in se izogni mogočnemu hitremu izstreljevalniku na šest žebljičkov na oklepu. Pazi se ogromne sekire in napadi z izstreljevalniki žebljičkov na jadralnem letalu. Zaženi Firestorm™, da boš pomagal Batmanu™ in se pridruži dvoboju med Wonder Woman™ in Cheetah™. Skupaj si morate prisvojiti zeleno Injekcijo energije, še preden Lex Luthor pobegne v svojem rešilnem čolniču!


LEGO Super Heroes 76100 Napad z lovcem Kraljevski krempelj
39,99 €

32 €

Z Nakijinim osupljivim lovcem Kraljevski krempelj ujemi Killmongerja! Pomagaj Črnemu panterju v zadnji bitki s Killmongerjem! Zlezi v pilotsko kabino lovca Kraljevski krempelj z Nakio in se vzpni pod nočno nebo. Ustreli z izstreljevalnikom žebljičkov proti Killmongerju in Ulyssesu Klaueju, nato pa pristani z izjemnim zračnim plovilom. Napadi z Nakijinimi diskastimi rezili, izogni se Killmongerjevim švigajočim izstrelkom in ujemi superzločinca v ječi na Kraljevskem kremplju!


LEGO Super Heroes 76101 Outrider Napad ladje
16,99 €

14 €

Pridružite se silam s Captain America in Black Widow in branite Wakando pred invazijo s tem neverjetnim setom Outrider: Napad ladje iz serije LEGO Marvel Super Heroes.


LEGO Super Heroes 76102 Thorovo kladivo Stormbreaker
29,99 €

25,60 €

V kokpit vesoljskega plovila vstopite skupaj z Rocketom, Thorom in Grootejem ter se odpravite v vesolje s setom Thorovo kladivo Stormbreaker iz serije LEGO® Marvel Super Heroes. Porazi nasprotnike na misiji Avengers in najdi Thorovo najmočnejše orožje.


LEGO Super Heroes 76110 Batman: napad Talona
26,99 €

25 €

Pripravite se na veliko akcije s setom 76110 Batman™: napad Talona iz LEGO® DC Super Heroes! Pokončajte nasprotnika z Batmanom in njegovim pomočnikom Aceom. Postavite Batmana v vozilo in pojdite v akcijo. S sovražniki se lahko spopadeš s pomočjo avta ali brez.


LEGO Super Heroes 76111 Batman: Uničenje Brother Eye
39,99 €

36 €

Združite moči z Batmanom in Batwoman™ in se pridružite napeti bitki 6111 Batman ™: Uničenje Brother Eye™ iz LEGO® DC Super Heroes! Ustrelite v žareče oči in se izognite napadom sovražnika. Izognite se eksplozivnim raketam OMAC in izberite pravo Batmanovo orožje, da porazite nevarnega kiborga.


LEGO Super Heroes 76113 Spider-Man na reševalnem motornem kolesu
26,99 €

Novo

V tem kompletu Superhero boste lahko vozili po ulicah New Yorka s tem popolnim motorjem, ki ga vozi Spider-Man. Dodatek Carnage in neverjetna mreža na motorju. Pazi, približuje se neverjeten lopov, imaš tudi dodelan generator, ki ti pride prav v času, ko se razprostre pajkova mreža!


LEGO Super Heroes 76114 Spider-Manov pajek
44,99 €

Novo

Zgrabite tatu in poiščite ukradene diamante na peščenem skrivališču! Združevanje moči z Spider-Man in Spider-Man 2099, ulovite diamantega tatu, znanega kot Sandman in Sup. ** Spiderman ** ima funkcijo hoje pravega pajka, ponaša se z 2 strelnima pištolama in pištolo, ki razprostre pajkovo mrežo.


LEGO Super Heroes 76115 Spider Mech proti Venu
54,99 €

Novo

Pomoč Spider-Mana in Ghosta Spiderja, skupaj z gospo May- skupaj se želijo braniti pred ogromnim robotom Venom! Ustreli pajke in ostale nepridiprae iz Spider Mecha. Izogibajte se strupenega jezika in krempljev robota Vena.


LEGO Super Heroes 76116 Batmanova podmornica in podvodna avantura
26,99 €

Novo

Potopite se z Batmanovo podmornico in se bojujte proti Oceanskim Mojstrom in njegovim morskim psom! Obrnite krila podmornice in povečajte svojo hitrost. Ustrelite s topi in porazite nasprotnika. Uporabite roke podmornice in ustvarite močne napade. Odklopite plavuti in postavite Batmana na noge, povežite se z Aquamanom in se borite v neverjetni bitki z Ocean Mojstrom.


LEGO Super Heroes 76117 Souboj robota Batman in Poison Ivy
44,99 €

Novo

Povežite se z Batmanom in rešite Flashe pred Poison Ivy ™ in Firefly ™ v razburljivem dvoboju robotov Batman in Poison Ivy! Izboljšajte robote, minifigure in orožje z močnimi kleščami in se pripravite na veličasten dvoboj superjunakov proti zločincem.


LEGO SuperHeroes Raziskovalci kvantnega kraljestva 76109
26,99 €

19,60 €

Združite moči z superherojem v kvantni svet 76109 raziskovalci iz LEGO® Marvel Super junaki! Pilotirajte z Ant-Man kvantnim vozilom in se povežite z Wasp in Ghost! Pripravite se na vzlet, motorje in letenje. Cilj Ghosta kicker kvantne vozila in tudi Ant-Manovou boljše orožje. Morate premagati junake, da premagate ta strah, ki je vaš sovražnik!


LEGO Super Heroes 76042 Shield Helicarrier
499,99 €

388,80 €
+ brezplačna dostava

Trenutno ni na zalogi

Sestavite spektakularni LEGO Shield Helicarrier set, ki se ponaša z dvema vzletno-pristajalnima stezama ter vsemi potrebnimi podpornimi vozili. V setu boste našli tudi številne minifigure vaših najljubših Marvel superjunakov.-


LEGO Super Heroes 76052 Batmanova jama
299,99 €

160,40 €

Trenutno ni na zalogi

Zahvaljujoč posebnemu LEGO Super Heroes setu se lahko vrnete v Batmanovo jamo z ikoničnimi elemente, ki jih poznamo iz klasične televizijske serije Batman iz leta 1960.


LEGO Super Heroes 76077 Iron Man: jekleni napad v Detroidu
39,99 €

32 €

Trenutno ni na zalogi

Komplet Lego Super Heroes 76077 Iron Man: jekleni napad v Detroidu bo tebe in agenta Coulsona spravil v beg pred Justinom Hammerjem, ki se okoli potika s svojim nevarnim robotom. Komplet vsebuje 377 lego kock in je primeren za otroke med 7. in 14. letom.


LEGO Super Heroes 76078 Hulk proti Rdečemu Hulku
64,99 €

50,20 €

Trenutno ni na zalogi

Komplet Lego Super Heroes 76078 Hulk proti Rdečemu Hulku te bo popeljal na edinstven spopad med Hulkom in Rdečim Hulkom. Komplet vsebuje 375 lego kock in je primeren za otroke med 7. in 14. letom.


LEGO Super Heroes 76083 Pazi na Vultura
44,99 €

31,10 €

Trenutno ni na zalogi

Klic v sili! Na mobilnik pokliči Spider-Mana in ga skupaj z Iron Manom pošlji na lov za Shockerjevim kombijem. Izogni se kombijevemu hitremu izstreljevalniku na 6 žebljičkov in vrni ogenj s Spider-Manovim mogočnim razstreljevalnikom. Ampak pazi – Vulture leti na prizorišče in strelja z izstreljevalniki žebljičkov, nameščenimi na krilih. Spusti se v bitko z Iron Manovimi ojačevalniki in preseneti Shockerja, tako da se s Spider-Manovo nitjo pajkove mreže spustiš na njegov kombi. Lahko ujameš nevarna zločinca in jima odvzameš ukradeno tehnično jajce?


LEGO Super Heroes 76086 Napad skozi predor s Knightcrawlerjem-38%
54,99 €

33,90 €

Trenutno ni na zalogi

Vstopi v predore Strykerjevega otoka v Batmanovem superprilagodljivem Knightcrawlerju, da se spopadeš z zlobnimi Parademoni! Vozi ali preklopi v plazilni način za plezanje čez ovire in po zidovih. Ustreli s hitrimi izstreljevalniki in skoči iz pilotske kabine. Izogni se izstreljevalnikom žebljičkov Parademonov in vrni napad z Batarangom. Svuš – pridrvel je Flash™ s svojimi močnimi razstreljevalniki! Skupaj morata zmagati v bitki za dragoceno Materino škatlo!


LEGO Super Heroes 76099 Rhinov spopad pri rudniku
26,99 €

21 €

Trenutno ni na zalogi

S Črnim panterjem premagaj Killmongerja in si pridobi dragoceni vibranij! Pridruži se Črnemu panterju v spopadu pri rudniku proti Killmongerju! Na mogočnem nosorogu odjezdi v bitko s telesnim stražarjem Črnega panterja, Okoyem, in ustreli z nosorogovimi izstreljevalniki žebljičkov. Vstopi v rudnik vibranija in miniraj progo, da bo rudarski voziček kar poletel. Nato hitro poberi vibranij, preden lahko Killmonger povzroči še več kaosa!


LEGO Super Heroes 76103 Corvus Glaive napade
46,99 €

36 €

Trenutno ni na zalogi

Obranite Wakanda zgradbo proti napadu Corvus Glavia iz seta 76103 serije LEGO® Marvel Super Heroes. Snemite stroj za drobljenje in uničite svojega nasprotnika. Hitro odprite in zaprite vrata ter pošljite Black Pantherja v bitko.


LEGO Super Heroes 76108 Soočenje v Sanctum Sanctorum
119,99 €

112,70 €

Trenutno ni na zalogi

Alarm! Sedaj je na voljo set 76108 Sanctum Sanctorum iz LEGO® Marvel Super Heroes. Cull Obsidian in Ebony Maw napadata hišo Sanctum Sanctorum doktorja Strange. Spusti se s strehe z Iron Spider-Manom in se pripravi na soočenje.