LEGO Overwatch 75975 Watchpoint: Gibraltar
99,99 € 81,80 €

Igra Overwatch blagovne znamke Blizzard Entertainment, ustvarjalcev legendarne igre World of Warcraft®, je hitro pridobila skupnost strastnih oboževalcev po vsem svetu in je postala navdih za animirane spletne video posnetke, stripe in zanimive svetovne dogodke v eSports. Zato so kocke odlilno darilo za vse navdušence te senzacionalne igre.

LEGO Overwatch 75974 Bastion
64,99 € 55,40 €

Igra Overwatch blagovne znamke Blizzard Entertainment, ustvarjalcev legendarne igre World of Warcraft, je hitro pridobila skupnost strastnih oboževalcev po vsem svetu in je postala navdih za animirane spletne video posnetke, stripe in zanimive svetovne dogodke v eSports.

LEGO Overwatch 75973 D.Va in Reinhardt
44,99 € 36,40 €

Zadnji kos!

Igra Overwatch blagovne znamke Blizzard Entertainment, ustvarjalcev legendarne igre World of Warcraft, je hitro pridobila skupnost strastnih oboževalcev po vsem svetu in je postala navdih za animirane spletne video posnetke, stripe in zanimive svetovne dogodke v eSports. Zato so kocke odlično darilo za vse navdušence te senzacionalne igre.

LEGO Overwatch 75970 Tracer proti Widowmaker
15,99 € 14,50 €

Zadnji kos!

Postavite si kultni satelitski dron s kontrolno opremo iz serije LEGO® kock! Komplet je odlično darilo za ljubitelje te mednarodno priznane akcijske igre. Kombinirate ga lahko s kompletom 75975 Watchpoint: Gibraltar za še bolj razburljivo akcijo iz sveta Overwatch®!

LEGO Overwatch 75972 Dorado Showdown
34,99 € 26,30 €

Novo

Igra Overwatch blagovne znamke Blizzard Entertainment, ustvarjalcev legendarne igre World of Warcraft, je hitro pridobila skupnost strastnih oboževalcev po vsem svetu in je postala navdih za animirane spletne video posnetke, stripe in zanimive svetovne dogodke v eSports. Kocke so zato odlično darilo za vse navdušence te senzacionalne igre.

LEGO Overwatch 75977 D.Va in Reinhardt
56,70 €

Čas je, da sprostite kaos! Dobrodošli v slavnem duetu slabih fantov Junkertown – tokrat iz LEGO® kock. Navdušen nad mednarodno priznano ekipno igro Overwatch ta komplet zvesto prikazuje apokaliptično vzdušje Junkertown-a, priljubljenega zemljevida iger. V kompletu boste našli ikonični duo kriminalcev iz Overwatcha: Roadhoga in Junkrata.