Najdeno: 10

V kategoriji trenutno ni izdelkov.

LEGO NEXO KNIGHTS 70354 Axlov hrupnik
44,99 €

40,90 €

Zadnji kos!

Odhiti po Rogulu v Axlovem močnem hrupniku 3-v-1! Aktiviraj svedre, ki bodo zmleli kamnite pošasti, nato pa razpri krila, izpusti tank Axlovega paž-bota in preklopi v način raketoplana za še več visokoletečih dogodivščin LEGO® NEXO KNIGHTS™. V kompletu so trije ščiti za skeniranje NEXO moči Zvok gramofona in Kamniti tornado ter prepovedana moč Rušilni srd.


LEGO NEXO KNIGHTS 70361 Macy in robotski zmaj
14,99 €
14,40 €

Zadnji kos!

Kamniti topotalec uporablja svoj ščit kot lebdilnik, zato je napočil čas, da pošlješ Macy in njenega robotskega zmaja, da odbije njegov napad. Dvigni se visoko nad sovražnika in – presenečenje! Spusti Macyjinega paž-bota z zmajevega trebuha in potolci sovražnika. Tega Kamniti topotalec ni pričakoval! V kompletu je ščit za skeniranje NEXO moči Prismojena vroča hrenovka.


LEGO NEXO KNIGHTS 70357 Grad Knighton
149,99 €

124,40 €

Trenutno ni na zalogi

Sovražna vojska napada, zato pripravi grad na bitko! Ustreli z izstreljevalniki žebljičkov in odpri vrata, da pošlješ v napad Robinovo vozilo. Celo holografski Merlok 2.0 se lahko udeleži boja, saj ima Robinov mehanski oklep Mechlok! Pomagaj junakom NEXO KNIGHTS™, da se opremijo z orožjem iz orožarne, nato pa jih pošlji na bojno polje, da uničijo kotalečo se kamnito ječo. Če bo Hamleta, Lanceova cenjena domača ljubljenka pujsa, v nevarnosti, hitro pobegni v transportnem vozilu Grmeča raketa. Ko bo bitke konec, se sprosti v dnevnih prostorih – vsaj do naslednjega sovražnega obleganja gradu! V kompletu so ščiti za skeniranje NEXO Moči: Zvok gramofona, Lisjakov duh, Nora buča, Gama-žarki in Kentavrov napad ter prepovedana moč Zlobno taljenje.


LEGO NEXO KNIGHTS 72001 Lanceov lebdeči dvobojevalnik
22,99 €

19 €

Trenutno ni na zalogi

Izbriši tehnološko okužbo z Lanceovim lebdečim dvobojevalnikom! Pripravi se na dvoboj proti Cezarju in njegovim zlobnim pažbotom, Denisom KiberBajterjem. Uporabi Lanceov Lebdeči dvobojevalnik, da zaustaviš njun načrt za zastrupljanje Knightona z Monstroxovo tehnookužbo. Preklopi v način za napad in zaustavi Denisa KiberBajterja, ki strelja mrcine, ki širijo okužbo! Vključuje 3 ščite za skeniranje NEXO moči Eksplozivni dinamit, Diamantna sulica in Merlokovo moč Merlokovo kopje.


LEGO NEXO KNIGHTS 72002 Dvojna okužba
22,99 €

19 €

Trenutno ni na zalogi

Podvoji akcijo z Dvojno okužbo 2-v-1! Pripravi se na dvojne težave in pomagaj Aaronu v bitki proti zlobnima dvojčkoma! Ustreli s samostrelom in uniči Dvojno okužbo, preden se lahko ločita na 2 letalnika. Pazi se Fredovih in Polinih letečih bitjec in jih postreljaj, preden lahko okužita Knighton z Monstroxovo zlobno tehnookužbo. Vključuje 2 ščita za skeniranje NEXO moči Gama-žarki in Merlokovo moč Merlokov samostrel.


LEGO NEXO KNIGHTS 72003 Berserkerski bombnik
34,99 €

27 €

Trenutno ni na zalogi

Poleti z Macy v bitko z Berserkerskim bombnikom! Pazi se zlobnega letečega očesa! Prepozno … Berserkerski bombnik je zapazil Macy in izstrelil MehaBajterja v njegovem Vyro-oklepu, da izstreljuje mrcine. Pripni si Macyjin raketni nahrbtnik in poleti pod nebo za visokoleteč napad LEGO® NEXO KNIGHTS™. Zaustavi leteč okuževalni napad Berserkerskega bombnika z mogočnim kladivom in reši kraljestvo Knighton. Vključuje 2 ščita za skeniranje NEXO moči Orbitalni napad in Merlokovo moč Merlokov buzdovan.